Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, dlaczego rano ? :D

Snejana, ja to bym się pobawił w " kur.wa mać gdzie jest kolacja " ale boje się , że siostra zacznie się bawić w " kur.wa mać gdzie jest mój wałek " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ja też :yeah: i cały czas o tym zapominam i myśle o tym, że musze się przygotować na jutro :D

Tomcio Nerwica, :lol: jakby brat nie trzymał tak kurczowo tej swojej miski z kawą to zauwazylby, że na stole kanapki są :roll: ale brat woli grać w "ku*wa mać, musze podogryzać siostrze" i nawet nie zauważył :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kanapki ? :shock: < biegnie do kuchni > ... gdzie moja miska z kawą ? :evil: wypiła siostra :P

-- 02 sty 2013, 00:36 --

Kto jutro idzie do pracy?

jutro na kurs :cry: nie chce mi się :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kanapki za kawę, uczciwy układ :P można bylo tak od razu to brat wszystko utrudniał :P

jutro na kurs nie chce mi się

bratu to się nigdy nic nie chce :P

-- 01 sty 2013, 23:45 --

luk_dig, co tak wzdychasz? ;)

-- 01 sty 2013, 23:45 --

Saiga, pracujesz, chodzisz do szkoły... poczulam się przez chwile strasznym nierobem... ale.. juz mi przeszło :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Robota z tego rodzaju że większość czasu przepierdzisz w stołek.

szkoła to pic na wodę 2x w tygodniu, byle dostać średnie na papierze.

Niema się co czuć nierobem, bo wszystko to,to tanie wodolejstwo :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mogłem te wiadro zabrać ze sobą :? ale bardziej mnie ciekawi skąd siostra miała chleb ? :D

bratu to się nigdy nic nie chce

przeważnie tak ... no chyba , że zejść na obiad :Dale rzadko mam taką okazje :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

skąd siostra miała chleb ?

ze sklepu :P weszłam przypadkiem do piekarni zamiast do sklepu z ciuchami to uznalam, ze kupię :P

ale rzadko mam taką okazje

sam sobie pazerny bracie jesteś winien :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ze sklepu weszłam przypadkiem do piekarni zamiast do sklepu z ciuchami to uznalam, ze kupię

oby się częściej zdarzały siostrze takie pomyłki :105::D

sam sobie pazerny bracie jesteś winien

tyle mogłem osiągnąć :-| ... tylko przez tą pazerność , którą mam po siostrze się nie udało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, mam nadzieję, że po prostu idziesz spać ;)

Tomcio Nerwica,

w sumie nawet nie najgorsza ta pomyłka, ale to dlatego, że na kacu byłam i nie wiedziałam, gdzie idę, ale i tak nie narzekam, chleb jest tańszy od sukienek i nie trzeba go przymierzać, a ja tego nie znoszę :D

tylko przez tą pazerność , którą mam po siostrze się nie udało

to ja ją mam po bracie chyba :P ok.. może i jestem pazerna, ale nie upierdliwa :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja też nienawidzę przymierzać , dlatego jak jestem w centrum handlowym , to od razu swoje kroki kieruje do rtv i agd :D

o ja ją mam po bracie chyba ok.. może i jestem pazerna, ale nie upierdliwa

upierdliwa może nie , ale narzekająca na pewno ... ciągłe słyszę " kiedy pójdziesz do roboty ? , znów oglądasz te głupoty tylko ... a te skarpety co robią na podłodze , kur.wa chcesz wałkiem dostać ? :evil: " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Co może jednak zabrzmieć tutaj zbyt dramatycznie i zostać odczytanym jakoby zamiar strzelenia samobója.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no ja też tam chodze, albo do mcdonalda :D, czasem w dziale z telewizorami jakis film puszczą :D ale brat to pewnie chodzi pralki oglądać :lol:

ale ja to mówię z troski o brata :P żeby brat wyrósł na coś :P jeżeli mi nie przywidziało to brat zdaje w tym roku maturę to chociaż by się do lekcji wziął :P a nie z siostry przyklad brać i nic nie robić :P

-- 02 sty 2013, 00:49 --

luk_dig, no właśnie, nie strasz nas :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, edukacja i matura tyle warta w tym kraju co papier na ten test przeznaczony...

Na dodatek zmarnowany,bo jakby srajtaśme z tego zrobili byłoby pożyteczniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :lol: ale wiesz, jak nic nie można na to poradzić to trzeba się dostosować ;) a wiesz jaka to radocha jak sie zda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.