Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka! może bzdura ale chciałbym poruszyć sprawę avatarów, mnie osobiście to myli, wiem że każdy może mieć co chce, ale np dziewczyna ma chłopaka i na odwrót, to jak się patrzy można się zmylić.

powiedz TAK transplantologii, ja powiedziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy obecnie na sali jest ktoś,kto był niedawno bądź w ogóle hospitalizowany na oddziale zamkniętym,czyt.w psychuszce?

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, nie byłem, ostatnio w 2008r po próbie samobójczej. Nigdy więcej, się tak nie stoczę, ale było fajnie w samym szpitalu. Miło nawet to wspominam luz. Chyba chodziło ci czyt. w puszce? Jem curly orzeszkowe i popijam sokiem melly czarna porzeczka z biedrony. Przede mną seans Wściekłych psów a na rano - 8:00 do szkółki :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, "psychuszce"taka gra słów od słowa psychiatryk:).Ja mam zamiar się samodzielnie poddać,bo już nie wytrzymuje,ale boje się że to pokrzyżuje moje plany...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam,czepiacie się hejterów... też jestem hejterem,głównie swojego otoczenia i polityków, a także całego zrąbanego systemu UE który jest pomyłką....

Abbey, Hejtowanie kogoś za to, że doszedł wysoko w swojej dziedzinie i przez to ma pieniądze... jakie to typowo "polaczkowe", nienawiść bo tamten ma więcej uczciwie...

Oops,kolejny hejt :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię czasem poczytać taki hejt, można się nieźle uśmiać i poprawić sobie humor.

a sama jestem niezłym hejterem, bo tego kraju nienawidzę, nienawidzę też swojego pochodzenia i czasem nie potrafię się ugryzc w język i leci wiązka epitetów. ale nie zmyślam pierdół o innych :bezradny:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również, ja po grilu znajomi pojechali większość na imprezkę...ja trzymam farbę na włosach

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! Jutro Warszawka więc mam extra dobry humor, zwykle mam dobry ;) Wiecie co jest najfajniejsze że wszyscy jesteśmy inni, każdy inaczej wygląda, ma inne problemy i choroby. Pozdrawiam całusy dziewczyny! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, RUDY, OD 5 LAT NIEZMIENNIE płonąca lawa syoss nowość

:pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.