Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jestem tu jedyna osoba ktora nie znosi Sylwestra i tej calej wymuszonej imprezy-szopki? to gorsze jeszcze bardziej niz Boze Narodzenie. Niestety odczuwam tak ze wzgledu na okropna atmosfere rodzinna w tych dniach (agresywny ojciec-alkoholik) :/

Witam w klubie

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a czemuż to? ;) Ja musiałam pić szampana z królikiem na ramieniu :D Zwierzęta dostają szału!

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez nie lubie sylwka. Buzi, buzi, wszystkiego naj, a i tak za pre dni juz jeden na drugiego gada. Co za falszywosc i hipokryzja.

nawet nie za pare dni... starczy pare minut jak towarzystwo się rozsiądzie

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, ja juz za duzo wypilam, 0,7 juz puste :roll: królikiem? kocham kroliki :D milama do popoki nam nie zdechł :( a teraz kota wygabialam z pokoju bo moja koleznka sie ich paniczie boi ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wszystko czytam ale nie jestem w stanie pisac

Siostra to pewnie tak pijana , że jakby wyszła z psem na spacer , to na czterech łapach i ludzie idący z daleka zastanawiali by się gdzie jest właściciel tych dwóch piesków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, a ja jestem abstynent... wszyscy się bawią, a ja poszedłem poćwiczyć, potem zjadłem odpowiednią kolację, a teraz siedzę i myślę... ehh introwertyczny sylwek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszedłem poćwiczyć,

matuleńko, ja się ponoć odchudzam i też powinnam :hide:

ja się nie odchudzam :) Ja przybieram teraz na masie :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ja żeby się zmotywować do wysiłku kupiłam Kinect'a do mojego wysłużonego Xbox'a 360 :) Pomogło - regularnie się przy nim pocę :D

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a brat zamiast wyprowadzac te dwa psy to siedzi i na forumie piszze :D w ogole to nie mam psa bo mi go zabilo i to drazliwy temat jest :-| ale kolezane moge wyprowadzac :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.