Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie na krowę!! nie będzie krów = nie bedzie mleka = nie bedzie sera = nie bedzie sernika :evil::D dobra to juz wolę tą bramkę Ezila :D przynajmniej rozumiem, co się dzieje :D no ale jak brat chce to może być, byle krowie nic się nie stało!

-- 03 gru 2012, 23:49 --

luk_dig, hej! a masz przepis na szynszyle? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale jedną krówkę :D to zrobimy sobie cheesburgery , przecież je robią z krów w mcdonaldzie :D to jak pomoże mi siostrą póki krowy są jeszcze na pastwisku ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, szynszyl polewany piwem? a może byc bez szynszyla? :mrgreen:

Tomcio Nerwica, a jak cheeseburgery to ok :D nawet dwie krowy mozemy upolować, tylko musimy uważać bo u mnie to dziadki z ciupagami latają za takimi kradziejami jak my :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, konie to przeżytek, teraz krowy są na topie :D ale szynszyl mi to piwo wypije :bezradny:

Tomcio Nerwica, ja to przez brata kiedyś zginę :hide: jak to jak? brat zaniesie a ja będę brata poganiać :mrgreen:

-- 04 gru 2012, 00:21 --

idę spac koniokrady :papa: brat ale Ty nie śpij, bo Ci nie pozwalam, teraz Twoja kolej na oglądanie bramki Ezila :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, stare konsole...aj pamięć z tych czasów dziurawa.

gościa nie kojarzę..

patrząc na nowego csa...

chryste,co oni zrobili z tą grą :mrgreen:

grafa jak na 2012...tragedia :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem, już nie oglądam. Jak tam?

Saiga, ja mam trochę emulatorów wraz z rom'ami więc sobie mogę zrobić kiedyś w domu retro-granie.

Masz jakiś działający EMU PS2 ?

navigare necesse est, vivere non est necesse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.