Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

szczypiorek86, szczegoły, szczegóły, pamiętam, jak mi opowiadała :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli spotkanie miałoby miejsce w Krakowie - mogę podjechać i użyczyć sprzętu w postaci siekier bądź noży... :mrgreen:

no ja mysle, ze w Krakowie, bo gospodyni domowa za dalego od domu ruszyć sie nie może :P a broni palnej nie masz na składzie? :mrgreen:

-- 02 gru 2012, 02:21 --

Tomcio Nerwica, powiedzmy, że jutro jest dzień sióstr :mrgreen:

-- 02 gru 2012, 02:22 --

Mara_, moja była, ale ja jestem większym :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli spotkanie miałoby miejsce w Krakowie - mogę podjechać i użyczyć sprzętu w postaci siekier bądź noży... :mrgreen:

Załatw broń palną , bo z gospodynią domową na noże nie mam szans :D

Snejana, Chyba zakonnych , a gary się same nie zmyją :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, aż mam ochote wstąpić do zakonu, zeby jutro mieć spokój xD i tak ładnie mi w czarnym :mrgreen:

Saiga, Skoro brat siekiere to ja chce miecz samurajski :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, mojej sie czasem zdażało, ogolnie to sie nie widujemy za często

-- 02 gru 2012, 02:38 --

ale tak ogólnie to pamiętajcie, ze matki trzeba kochać albo przynajmniej szanować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kocha się i tak mimo wszystko z szacunkiem może być różnie i jestem wstanie to zozumieć .Uważm,że na szacunek trzeba sobie zasłużyć tego nie dają w pakiecie z życiem .Swoją kocham ,szanuję przy zaj...i luźnyxh stosunkach a jedyną krzywdę jaką mi zrobiła to chyba tylko to,że miałam/mam z Nią za dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.