Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by też było na bassie. Ale jak już chwycę jedną gitarkę to z innymi pójdzie lepiej.

[videoyoutube=TQQdYokbp4E][/videoyoutube] W trio ELP wokalista grał na basie i w sumie to taki podział obowiązków mi by się podobał w potencjalnym zespole :)

-- 06 lis 2012, 04:01 --

PS Jak ktoś słucha Techno, współczesnego popu a nawet disco polo to polecam ten filmik żeby zapoznać się z tym jak kształtowały się początki "nowoczesnych" brzmień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vian, a noo, niestety :( Ale kto wie, za jakiś czas może kupię elektryka :mrgreen: (jak się porządnie grać nauczę :hide: )

Kolorowych :papa:

Zdaje się, że do akustycznej da się dokupić taki dinks, żeby ją podłączyć. Może zapytaj się o to przy okazji w jakimś sklepie muzycznym..? Ja się na tym nie znam, ja tylko spędzam trochę czasu z muzykami... ^^

-- 06 lis 2012, 05:57 --

@Monk

To już wolę Crimsonów. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Vrooma kiedyś mi się Dinosaur podobał, ale to jednak z THRAK.

-- 06 lis 2012, 05:19 --

[videoyoutube=UvB6laIYSY8][/videoyoutube]

Z depresją da się żyć, tutaj miałem dość, ale filmik i tak nagrałem. Jeśli kogoś interesuje świat fauny i flory zapraszam. Innych też :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc szczerze fanką Crimsonów też nigdy nie byłam, za to mój kumpel, u którego przesiadywałam wypijając oceany alkoholu, już tak. Ergo niby ich płyty znam, ale lubię tylko Karmazynowego Króla. ;-)

Generalnie do rocka progresywnego tak samo jak do free jazzu podchodzę z lekkim dystansem. Za dużo udziwnień i eksperymentów mi przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.