Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Swoją droga spojrzałem przez chwilę na to co piszemy z perspektywy innego użytkownika :D po pierwsze nie można w ogóle zrozumieć o co tu chodzi , a po drugie przynajmniej wiadomo , że trafiło się pod właściwy adres :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, czemu my jestesmy tacy dziwni :? znow wszystkich stad wypłoszylismy jak za starych dobrych czasów XD Starka tylko brak i jego szowinistycznych kawałów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, po obiedzie co?? :D :D co Ty, siostry się boisz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, odpadły? same odpadły? :evil::D dobrze, ze sie brat mnie nie boi, bo ja tez sie brata nie boje... dopóki brat za kółkiem nie siedzi :D

-- 05 lis 2012, 01:32 --

hasacz, tarararara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No ale to był przypadek :D a za kółkiem też nie jestem grożny , tylko po prostu niepotrzebnie stawiają tyle latarni :?:D

-- 05 lis 2012, 02:42 --

Dobra uciekam bo już póżno :D dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, masz racje, latarnie są głupie, po co nam one :D dobrze, że je brat skosił, niepotrzebnie marnowały prąd. my to w sumie ekologiczni jesteśmy, w dou z drewna mieszkamy, mało jemy... duma i chluba narodu :mrgreen:

-- 05 lis 2012, 01:45 --

Tomcio Nerwica, wygodnego spania w futrzaku :papa: ja zostaje bo sie ucze :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie ź;le spac nie mogę zolpa wwzięłam , o0gładam film nakompppie

:cry::-|

-- 05 lis 2012, 04:52 --

Tomcio Nerwica, masz racje, latarnie są głupie, po co nam one :D dobrze, że je brat skosił, niepotrzebnie marnowały prąd. my to w sumie ekologiczni jesteśmy, w dou z drewna mieszkamy, mało jemy... duma i chluba narodu :mrgreen:

gonią nas za to i nazywając wariatami :pirate:

-- 05 lis 2012, 05:05 --

pospali się ludziska niema nikogo wracać kudziska na forum

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór?

- [...] czy ty jesteś chory na umyśle?

- Jasne.

- Jasne? Tak po prostu? Jasne, jesteś chory na umyśle?

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór, noc - jak zwał, tak zwał ;)

- Jasne.

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co już? ;)

- Jasne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też ledwo się zorientowałem, zanim nastąpił "czas darków". Noc ma takie wady, że może fajnie się siedzi przy lampce, ale do sklepu się nie przejdziesz. No chyba że ktoś mieszka w większym mieście i ma dostęp do "24/7 shop".

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I kolejny dzień dobiegł końca.. Jego miejsce zajęła noc ;)

Cześć nocne Mary.. ;D

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.