Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

hasacz, dobrej nocy :)

Ale w sumie co tak nagle wszystkich wywiało?

- [...] czy ty jesteś chory na umyśle?

- Jasne.

- Jasne? Tak po prostu? Jasne, jesteś chory na umyśle?

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, że to już jak czwarta... Zaczynam się zastanawiać, czemu ja jeszcze nie śpię? -.-

- Jasne.

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam go nie trawię.

- Jasne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc, Mara_ :)

-- 28 paź 2012, 04:07 --

To ja też idę, sama do siebie mówić przecież nie będę ;) Branoc ^^

- Jasne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello chyba jest pełnia księżyca, że nie śpię a Wy czemu nie śpicie? :mrgreen::?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tak mówiłam jak byłam trochę młodsza i pełna energii na życie nocno imprezowe :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.