Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie mów o mdłościach...W połączeniu z emetofobią to jest katastrofa... Jedynym powodem, dla którego jeszcze nie umarłam z paniki było to, że producenci na ulotce umieścili same nudności, ale nie wymioty, więc to mnie jakoś tam uspokaja, bo do codziennych psychosomatycznych i tak przywykłam. Mam nadzieję, że to otępienie minie i w ogóle miną i Cital okaże się trochę skuteczniejszy niż Sertagen świętej pamięci... Dopiero dwa dni a ja już się czuję z polotem wykastrowanego zwierza, który wpadł pod koła ciężarówki :lol:

Ale tych halucyn od czasu do czasu bardzo nie lubię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niepotrzebnie czytasz ulotki :D z doświadczenia wiem , że lepiej gdy człowiek przy zaburzeniach lękowych nie jest świadomy tych wszystkich skutków ubocznych , bo niektóre może sam u siebie wywołać :D a objawy podobno powinny ustąpić po około 2 tygodniach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niepotrzebnie czytasz ulotki :D z doświadczenia wiem , że lepiej gdy człowiek przy zaburzeniach lękowych nie jest świadomy tych wszystkich skutków ubocznych , bo niektóre może sam u siebie wywołać :D a objawy podobno powinny ustąpić po około 2 tygodniach ;)

Swieta racja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.