Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nerd, gratki

co tam słychać ogólnie u Was??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, heheh o co chodzi?

ja mykam spać, jutro mam 2 rzozmowy o robotę, trzymać kciuki, Dobrej nocy Darki ;):papa::papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, No Ryśka już nie. Byłam na aktualnym Dżemie - grali jak support przed AC/DC - i powiem Ci, że nie jest źle :great: (choć tam ani atmosfera ani nagłośnienie im nie sprzyjało)

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Da się nadrobić :great: Ja ostatnimi czasy też nigdzie, na takim poważniejszym koncercie, nie byłam. W sumie juwenalia się zaczynają, więc może, może jak zdrówko pozwoli.

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, spokojnie , jeśli ma nadejść jakaś katastrofa to na pewno po zlocie :)

luk_dig, Ja tak samo wiele bym dał , ogólnie uwielbiam jazz , a z polskich wykonawców jeśli chodzi o jazz kogo słuchasz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juwenalia jakoś mnie odstraszają, aczkolwiek na Slayera, rzecz jasna, bym się przeszedł :twisted: ; reszta to, w większości pedalstwo, dla ''alternatywnych'' studentów :>

Aj, pokiełbasiło mi się z Ursynaliami, pardon

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.