Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

hello wszystkim :)

ale jestem padnięta, dzisiaj sobie nie podarkuje, coś czuję, że zaraz padnę twarzą o biurko, a miałam ochotę obejrzeć film :roll:

Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból

Ja śnie o wolności i bardzo chcę żyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spałam dzisiaj tylko dwie godziny, a od 7 rano na nogach praktycznie, chciałam się przespać w dzień, ale coś mi nie wyszło, bo w kółko mi ktoś przeszkadzał, więc sobie odpuściłam po 30 minutach starać :P teraz wyobrażam sobie tylko jak mięciutkie jest moje łóżko i jutro mogę błogo pospać, a później w rejs w poszukiwaniu pracy, bo jak skończyłam szkołę to nie muszę pracować na noce, mogę wziąć coś dziennego, mam nadzieję, że się uda :)

Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból

Ja śnie o wolności i bardzo chcę żyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pustkaa, trzymam kciuki za poszukiwania pracy :) W sumie też rozważam pomysł, czy aby w końcu nie położyć się o jakiejś normalnej porze :smile:

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, tekstami typu "pieprz sie" ani tu ani nigdzie indziej przychylnosci nie zyskasz i takie teksty to wiesz.. do kolegow pod trzepakiem lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, sama zaczęłaś tekstem, chłopczyku - ironia :mrgreen: - to powiedziałem co o tym sądzę dziewczynko! a pod trzepakiem to ty siedzisz, a ze ścierwami z pod trzepaka nie trzymam, bo wiem że to dno! ale co ty wiesz o życiu...

powiedz TAK transplantologii, ja powiedziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.