Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

prosze was.....spac poszła bo tak pisała, z Karoliną sie na jutro umówila...bo mi juz łeb rozp zaraz....juz nie mam siły na to znowu....

juz i tak nie usnę....a mam zajefajny tydzień przed sobą :(

poszła spac poszła spac poszła spac......

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, nie...po prostu juz sie zdenerwowałam .... przepraszam...nie chciałam zebys to odebrała jako wymowkę....tylko wolałabym zeby wszyscy mowili ze histeryzuje a nie potwierdzali moje przerazenie....rozumiesz...? :cry:

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, no cały czas sobie pomagamy przeciez....mogła miec wzruszający moment i podziękowac ze jestesmy....ze rozmawiamy ze dotrzymujemy towarzystwa....ja wiem....w normalnej syt nikt by nie zwrócił na to uwagi ale ostatnio .... eh ja juz bokami robię....

po prostu jak wpadam w poploch sama to jeszcze daje rade....ale jka ktos jeszcze ....t o sie utwuerdzam w słusznosci swojego przerazenia.... :(

-- 12 wrz 2011, 00:47 --

halenore, ja wlasnie tez.....i usiłowałam go zagłuszyc....teraz juz zamiecione....juz mnie trzęsie....kurfa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, o Kasie Ci chodzi?

Trudno to ocenić bo nic nie chciała ostatnio pisać,żeby nas nie martwić,a później człowiek musi bazować na przypuszczeniach i na "dziękuje" panikuje.Szlag..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, ale pisała ze sie b kiepsko czuje i dlatego sie nie udziela....pisala ze sie jutro z karolą ma widziec na oddziale...moze .... przesadzamy....oby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do doopy to wszytsko

rozbolala mnie glowa

koty spią .... wszytsko mają w powazaniu

dwie kudłate kule....skupione wyłącznie na sobie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.