Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, każdy lubi co innego ;) mnie np za bardzo nie podobał sie "Blade" ;)

Zgoda. Mnie "Blade" podobał się bardzo, bo lubię dobre układy walk.

"Królowa potępionych" nie działa mi tak na nerwy, jak "Van Helsing" :evil:

-- 27 sie 2011, 03:28 --

Znowu mam lęki :why: Po prostu zaraz walnę głową o ścianę :why::why::why:

-- 27 sie 2011, 03:29 --

Korba brałaś kiedyś rolkę?

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, hehe nie szkodzi ;) możemy przecież rozmawiać też o czymś innym ;)

a nie chce wam przeszkadzac widże, ze się rokreciłyście to ja tak po angielsku znikam i obserwuje od czasu do czasu przeglądając forum.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z filmów o wampirach teatralno - operowy Dracula Coppoli, potem "Nosferatu wampir " Herzoga, potem jakiś czas nic, potem "Wywiad z wampirem potem dłuuuuuuuuuugo nic, potem... może "The hunger" z Denevue (nie pamiętam jak się pisze), Sarandon i Bowiem?

Z seriali zachwycił mnie nowoorleański, przesiąknięty zgnilizną ale i południową żywiołowością "True blood", ale im dalej w serie tym gorzej.

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się "Królowa Potępionych" bardzo podobała. O "Wywiadzie z wampirem" to nawet nie trzeba wspominać. Uwielbiam powieści Anne Rice o wampirach, no i aktualnie jestem na etapie "True Blood", który uważam za przezajebisty serial, którego z niczym nie można porównać.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O widzę, że ktoś oglądał "The hunger" :twisted: U nas to szło pod tytułem "Zagadka nieśmiertelności". Nie wiem, kto to tłumaczył :?

Vian muzyka Kilara w "Draculi" :105: Odpływam przy niej...

A czy widziały panie najnowszą reklamę Kinder Bueno :?::twisted:

-- 27 sie 2011, 03:39 --

masz na myśli relanium?

Tak. Ja już nie wiem, jak mam odstawiać alprę :bezradny: Jest scenariusz z relanium. Po forum chodzi stronka z instrukcjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, przeczytałam posty wstecz - Underworld i Blade'a (szczególnie Underworld) się bardzo dobrze ogląda - bo dynamiczna akcja, bo fajna, gotycka scenografia, a Victor o aparycji zagłodzonego harta fajnie syczy. Dziewczyna ładna, chłopak też niezły... ;-)

halenore, klasykę też znam, wampiry w kulturze to można chyba powiedzieć jedna z moich specjalności. :)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam na discovwery jakiś film o genach powiedzieli ze jest gen lęku, który powoduje ze mozg za duzo chyba serotoniny produkuje iz etacy ludzie mają duzy poziom leku i ze bedzie mozna to zmienic kiedy terapia genową, ale bedzie to działać jak lek i zmniejszy sie ochota na seks.

-- 27 sie 2011, 02:42 --

Ja kiedyś czytałam ksiązke Diabeł w kulturze polskiej całkiem fajna była, ale juz nie posiadam nalezała do kolesia który teraz w innym miescie mieszka.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reklamy nie oglądałam, bo nie mam telewizora :P

Ja z kolei nigdy nie pamiętam tytułu "Zagadka nieśmiertelności" :D Zawsze mam ochotę powiedzieć "Głód", ale już pamiętam, że "jakoś inaczej" to piszę po angielsku ^^

Orlocka też znam. :) Lugosiego oczywiście, Christophera Lee...

Ale mój ukochany to Oldman.

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, łatwiej się schodzi z alpro po drodze uspokajając się rolką. ja tak robiłam i szło nieźle. niestety terapia mi daje popalić i wróciłam do alpro :(

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ukochany - Kinski. Chociaż wszystko zależy pod jakim kątem miałabym wybierać. Oldman gra wiecznego kochana - Love's eternal :105:

Klaus - wypaczoną kreaturę i filozofa...życia wiecznego :twisted:

-- 27 sie 2011, 03:51 --

Korba czyli to działa. Kurde ja mam problem, bo cały czas szukam dobrego antydepresanta w roli "lękowego stabilizatora". Na ogół było tak, że zmieniałam SSRI albo zwiększałam dawkę i nie było potrzeby częstego stosowania. Ale od roku bujam się po escitalopramach i innych gównach bez efektu. Już mnie to zaczyna wkur... :evil: Jeszcze musiałam zrobić "kosztowną" odstawkę zolpidemu.

Chociaż jeden cel udało się osiągnąć...

-- 27 sie 2011, 04:01 --

I łyknęłam dodatkowe 0,25 alpry :hide: Nie wytrzymałam :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, może masz rację...

Jeden i drugi hipnotyzuje i wzrusza. Może przemawia przeze mnie kobieta, która patrzy na długowłosego Oldmana obserwującego znad fioletowych lenonek swoją Minę i... której nawet nie przeszkadza, że czasem robi się siwiuteńki albo włochaty :mrgreen:

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.