Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

A pamiętam jeszcze jak się wkur... zdenerwowałem na Mada za to całe koło, podbiłem do jakiejś pary co siedziała niedaleko nas i zacząłem coś tam gadać to potem jak wracali to mieli z nas niezłą bekę :D ale może to oni ukradli gaśnicę? kto wie, pewnie chcieli zwalić na nas, złe polaczki :P

Idę się napić soku (bogactwo :D ) i jakiś film obejrzeć... dawno nic nie oglądałem ogólnie.

A Marcin mnie ciągle pyta o Ambery, bo w jego wiosce to nie ma takiego awangardowego piwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie na Woodstocku poznam wreszcie ekipę z hyperreala, czyli awangardę polskich ćpunów :D

A bierzesz teraz jakieś leki? Jak u Ciebie z łączeniem ich z używkami? :mrgreen:

Kurde, od kiedy dołożyli mi karbamazepinę to po dwóch piwach mam objawy autystyczne, a po trzech mało kontaktuję. Po trawie zero euforii i widzenie tunelowe. Nawet po energy drinkach się dziwnie czuję. Masakra

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Badziak, dla mnie lekiem jest zielona magia ;) serio, ale to co się dzieje z ludźmi po "lekach" i alko (lub innymi używkami) to jest porażka, ja sobie wolę radzić inaczej.

jak coś to koleżanka będzie miała beno w razie czego :P

Mad_Scientist, za co niby? to chyba Ty mi wisisz, bo nie wszedłeś na maszt :P (nie weszłeś!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KeFaS, ja wierzę w połączenie psychoterapii behawioralno-poznawczej z lekami trójpierścieniowymi. :D A benzo nigdy nie brałam. Poza usypianiem, muleniem i uzależnianiem chyba nic ciekawego nie niosą. Chyba że efekt przeciwlękowy jest faktycznie dość silny. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.