Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dune, Niestety, żeby trzymać prawidłową wagę, trzeba zmienić całkowicie dietę i trzymać się jej. Wiadomo,że wraz z wiekiem przemiana materii jest ociężała.

Efekt jojo nie istnieje. To,że ktoś znów przytył to skutek nieprawidłowej diety. Smutne, ale prawdziwe.

Dla mnie istnieje tylko słodki i ostry smak.

NIe jem słodyczy , oczywiście tych, które jadałam już prawie drugi miesiąc.

W wiekszości były to snickersy, dobrej marki cukierki czekoladowe i czekolada z laskowymi orzechami z Wedla i Milki.W porywach wypieki mamuni, która jest mistrzynią w tej branży.

-- 28 lip 2011, 00:04 --

dominika92, Moja siostra wystraszona jak diabli, ale dotrwała. Ja oglądałam z zapartym tchem. Czasem lubię się bać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, z jakim wiekiem...no co ty opowiadasz... ;)

mnie gubi slone...frytki z majonezem..pizaa...sery...słodycze moga dla mnie nie istniec...slodka jestem sama w sobie ;)

jakby mi ktos obiecał ze wystarczy nie tknąć słodyczy i nie przytyję...poszlabym na to...

ale to prawda...pewnych rzeczy nie powinno sie jeść raz na calke zycie a nie na diete :(

ale jak...skoro to takie...pyszne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też czasem lubię się bać :) dawno już żadnego horroru nie oglądałam i nie miażdżyłam Piotrkowi ręki przy tym :mrgreen:

mi też niestety zawsze kilogramy wracają...a zawsze sobie obiecuję że tym razem do tego nie dopuszczę...ale przyjdzie kolejna zima i pewnie znowu to samo będzie. no cóż..wiecznie na diecie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, No...........kochana, też nam ten ból , niestety.

Ja jeszcze lubię pieczywo: świeży chlebek, prawie do wszystkiego; do bigosu, fasoli po bretońsku, do mięsa kiedy nie ma ziemniaków.

Odstawiłam chlebek, zastapiłam wasą, wzięłam przykład z Wiolci, ziemniaki też odstawiłam.

Ale tęsknię za tym wszystkim........................................... :hide::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.