Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, łyknij już dzisiaj jakiś ibuprofen i rano, mi zawsze pomaga jak dzień wcześniej już łyknę to się w ogóle może obejść bez bólu prawie ;).

I nie mów, że nie dałaś rady! Za dużo byś chciała, nie da się tak chop siup ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Dobrze prawisz, ja jak się wybrałem dotankować na stację benz. oddaloną o 1300m to po powrocie już czułem się jak Pro. Po takim wyczynie jak Dominika to bym się chyba w ramki oprawił.

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie powrót jest zajebisty i nic się nie dzieje ;)

ja przynajmniej tak mam :P ale mam tak samo jak Miro :P

nie oddalam się od domu ;) no wiadomo jakiś rekord był :P 60km w jedną stronę 8)8)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, musisz zmienić sposób myślenia. Koniecznie ;). Szklanka jest do połowy pełna, nie pusta! ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, Dzięki już lepiej :D zastanawiam się czy nie iść zapalić ale nie chcę sobie pogorszyć sytuacji ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, do tego nie jesteśmy zaprogramowani.. do tego sami się programujemy... i zawsze można to zmienić. Tylko trzeba chcieć, bardzo chcieć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, Może lepiej nie... już dość dziś wyjarałem ponad paczkę :D

zostawię sobie to na jutro :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Nie namawiam :mrgreen:

Ja tam siedzę, papieros, kawa, to nic że lęki, kołatania, siedzę sobie uśmiechnięty, ale ponoć "Najszczerszy uśmiech u tych którzy najbardziej od życia po dupie dostali" :mrgreen:

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, Wiesz ja bym jarał jak najęty ale najgorszym objawem mojej NL są problemy z żołądkiem ;)

mdłości itp. więc często się zdarza tak ,że nie palę dzień cały ;)

Dobranoc wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.