Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

BiałyLatawiec, ja tez tak robię, brałam 2 tyg non stop....ale nie miałam zadnych dziur ani niepamięci ani odbicia...ale dluzej nie mozna, biore jak mam jazdę....teraz jestem na usypiaczach innych to jestem bardziej zmulona ... równiez jak juz pisałam ale nie wiem gdzie (fragmentaryczność ? he he ) zaczynam z wolna przyzwyczajac sie ze jest mi źle....i lepiej nie bedzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, tak pół zartem bo ja w sumie biore od niedawna (miesiac) i czasem mam takie luki pamieci przez benzo :P Jak Ty bierzesz juz jakis spory czas to wiadomo, że organizm z czasem sie uodparnia i przyzwyczaja i zaczyna wołać o wiecej.. :twisted:

-- 07 lip 2011, 23:41 --

przerwa na pecika :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Margolka, wiesz...kazdy sie męczy czym innym....mnie samo myslenie o tym co powinnma zrobic juz tak męczy ze nie ma mowy zebym zrobiła....a potem mnie wyrzuty meczą....eh do doopy :( ale moze tak, moze pogoda, a moze potrzebujesz. Ja w dzień to musze miec powyzej 39 albo kaca giganta. Nawet jak ostatnio pozarłam ten diphergan w pomylonej dawce to tylko lezałam jak kloda ale nie zasnęłam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było by wszystko dobrze, gdyby nie te kołatania i nietolerancja wysiłku. 3 tygodnie temu byłem okazem zdrowia, powaliło się w jeden dzień. Gdyby nie te dolegliwości to umiarkowane objawy odstawienne mogę spokojnie przeżyć.

-- 07 lip 2011, 23:53 --

Thazek, Ja palę właśnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, czuje się lepiej na Citronilu, mimo wszystko więcej robię a to dla mnie ważne. Choć własnie ostatni tydzień to więcej siedzenia niż pracy, ale i też samopoczucie gorsze, zawroty głowy,małe kłopoty ze wzrokiem i uczucie jakbym po drinku ciągle była, choć alkoholu nie tykam w ogóle. Tylko ten cholerny apetyt mnie rozwala, na Esci tak nie było a teraz szkoda gadać, jem i tyję w oczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.