Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Amon_Rah, jeju, nienawidzę Oxford Street... jak mam tam iść to chyba za karę tylko, coś przeokropnego... na samą myśl zaczynam być zła:p.

a co do pogody, wolałabym żeby nie było słońca, a nie tak jak tu, w piątek było 18 stopni i deszcz a dzisiaj prawie 30 stopni, mega słonce i upały. i tak na zmianę, można zwariować:/

To co, typowo angielskie pożywne, prawie zdrowe śniadanie?:P Tost, fasolka, jajka sadzone, kiełbaski ociekające tłuszczem i do tego grillowany pomidorek i pieczarki?

(btw, nie wiem jak takie coś można zjeść na raz... a już na śniadanie, to przechodzi moje ludzkie pojęcie:p. Chociaż pojedyncze składowe lubie od czasu do czasu:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa :hide:

Wez mnie strasz angielskim jedzeniem, bo uciekne z domu!!!

Proponuje Strogonova, bo dawno nie jadlem :)

I jeszcze ta cholerna marchewka z groszkiem, znienawidzilem to ohydztwo na zawsze. Nawet w psychiatryku nie dali odpoczac od tego swinstwa... :evil:

Heheh Oxford St widze, ze kochasz tak jak ja :twisted:

A ja mieszkalem sobie baaardzo spokojnie na Ealing Broadway. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Ty mała zdrajczynio ;) :* Ładne machlojki tu się musiały odbywać ... nawet człowiek sobie spokojnie krzywdy zrobić nie może :mrgreen:

KeFaS, ale ja po to się zaćpałam żeby zejść właśnie... :roll:

yyyy no na piwo możemy iść.... możemy znowu zlocik zorganizować trójmiejski... myślę że byłoby kilka osób chętnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.