Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Amon_Rah, jeju, nienawidzę Oxford Street... jak mam tam iść to chyba za karę tylko, coś przeokropnego... na samą myśl zaczynam być zła:p.

a co do pogody, wolałabym żeby nie było słońca, a nie tak jak tu, w piątek było 18 stopni i deszcz a dzisiaj prawie 30 stopni, mega słonce i upały. i tak na zmianę, można zwariować:/

To co, typowo angielskie pożywne, prawie zdrowe śniadanie?:P Tost, fasolka, jajka sadzone, kiełbaski ociekające tłuszczem i do tego grillowany pomidorek i pieczarki?

(btw, nie wiem jak takie coś można zjeść na raz... a już na śniadanie, to przechodzi moje ludzkie pojęcie:p. Chociaż pojedyncze składowe lubie od czasu do czasu:P)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa :hide:

Wez mnie strasz angielskim jedzeniem, bo uciekne z domu!!!

Proponuje Strogonova, bo dawno nie jadlem :)

I jeszcze ta cholerna marchewka z groszkiem, znienawidzilem to ohydztwo na zawsze. Nawet w psychiatryku nie dali odpoczac od tego swinstwa... :evil:

Heheh Oxford St widze, ze kochasz tak jak ja :twisted:

A ja mieszkalem sobie baaardzo spokojnie na Ealing Broadway. :)

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, dawaj idziemy na piwo w tygodniu jakoś, masz czas? I nie przejmuj się, wiesz ile razy ja się zaćpałem tak, że myślałem, że zejdę? :P Co Cię nie zabije to Cię wzmocni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Ty mała zdrajczynio ;) :* Ładne machlojki tu się musiały odbywać ... nawet człowiek sobie spokojnie krzywdy zrobić nie może :mrgreen:

KeFaS, ale ja po to się zaćpałam żeby zejść właśnie... :roll:

yyyy no na piwo możemy iść.... możemy znowu zlocik zorganizować trójmiejski... myślę że byłoby kilka osób chętnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, Tak głośno krzyczałaś, że ktoś w końcu musiał zareagować ;)

My Ci nie damy odejść. Co to to nie.

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wyrzuty sumienia ze dobzre spię i rano wstaję.... :( no musze gnoja do pzredszkola odstawic :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.