Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, Wrocław Stolica Kultury 2016 facepalm.gif

no ale tak to jest jak się swołocz dorwie do władzy potworzy wspólnoty mieszkaniowe i wodę później pompuje do rur wujek kogoś z zarządu ze swojej studni na podwórku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszą wiedzieć, że jestem świr i biorę prysznic nie wcześniej niż 2 i jeb zakręcają świrowi kurek z ciepłą, przynajmniej robali już nie muszę łapać co noc :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osz wy curwa ninja pijoki,tu niby ido spać,już tacy grzeczni,myśleli że zielony się zmył to będzie można hulać ile fabryka dała

ni ujat.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, przyganiał kocioł garncowi :)

-- 15 gru 2013, 03:56 --

Reiben, To juz nic nie zostaje ja posluzyc sie cycyatem w pewnego klasycznego filmu "jest zima - musi być zimno".

A tak naprawde to musisz sobie radzic jak w warunkach polowych. Nagrzac wode na kuchencie i myc sie w tym baseniku na prysznic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzyzet, noo to pojechałes po bandzie, mef niest niezdrowy, brzydka pi mim cera i paknokcie, a o to trzeba brac'

dlatego ja powtarzam w kolko- ytlko zdrowe narkotyki- zolpidemn, wenla, mirta jakis clon. szmacznie, zdrooro, i lecznniczo przede wszystkim\

a tak wiesu, 2 biore, tak dla pewnosi\ci zwyklej ludzkiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.