Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, pytasz co u mnie?

Postanowiłem, że mniej się będę rozczulać, a bardziej żył jakby było wszytko okej. Za dużo rzeczy robię pod kontem choroby.

Oglądał ktoś historię spinacza?

[videoyoutube=ooP49OR8q0U][/videoyoutube]

Mi zrobiło się przykro, bo był to mój ulubiony towarzysz w czasach Offica 97.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, aha robi sie cholera co raz zimniej. o ktorej wczoraj poszleś w kimę? Ty pewnie mysalales sobie ze wszcu już spią, a ja tez nie spalem. Dzisiaj pewnie bede mial lżej, bo ja nie moglem spac z tego powodu ze raz wczotaj mialem intensywny dziaj a dwa wiedzialem ze dzis nie bedzie lekii, ale okazal sie calkiem OK. Widzialm co pisales w "co sprawilo przyjemnosc". No to udanej lektury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, kupiłem w końcu Grę Endera bo film pewnie obejrzę za kilka miesięcy jak będzie w hd i bardzo dobrze oceniany S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi

-- 29 lis 2013, 04:16 --

No ja ze snem dotąd nie miałem problemu, chyba się po prostu przestawiłem późno chodząc spać bo wątpię żeby to była zasługa fluo skoro nie czuję żeby mnie nakręcała, a trazodon biorę tylko w obawie przed impotencją po ssri, choć fluo jakby wyraźnie mniej osłabiał libido niż sertra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, jak tam nocka dzisiaj? czemu wczoraj tak wczesnie wstawałaś? Szkoła praca?

-- 29 lis 2013, 04:20 --

Reiben, nie znam sie na tych wsztkich lekach. biore coaxil i polowke paro, ale paro bedzie szlo w odstawkę. przy tym coaxuli nie mam objawod odsawiennych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, dla Masked_Man'a i tak jesteś śliczna :mrgreen:

-- 29 lis 2013, 04:42 --

ja sypiam prawie 6h a i tak mam podkrążone i przekrwione oczy, może chociaż ktoś pomyśli, że się intensywnie uczę albo pracuję, nie pewnie pomyślą, że ćpam :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, a na razie sama potrzebujesz świeżej krwi do pożywienia się :> A ile teraz ważysz, ja ogólnie jestem zdania, że przytyć to banał w porównaniu ze schudnięciem, jest tyle kalorycznych i nie sycących produktów teraz, chyba, że masz niesamowicie szybki metabolizm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.