Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, pokrecone to. Najpierw gadamy, potem ona chce mnie do domu odeskortowac, kilka dni pozniej dowiaduje sie, ze gadala o mnie z moim kumplem (odnosnie tej eskorty), pozniej ja pisze do niej, niby wszystko jest wporzo (jeszcze mi wyskoczyla z tekstem, ze jak wracalem z buta z klubu taka duza odleglosc to moglem zginac :D) i wali mi taki tekst :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, mówię Ci, to są baby, tego nie ogarniasz, nie rozkminiaj tylko następnym razem klepnij ją w dupę i czekaj na uśmiech albo plask w ryj, raczej to drugie, ale później będziesz mógł przeprosić więc będzie kontakt :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, teraz juz pytac nie bede, bo co po killu dniach jej wyjade, ze rozmyslalem nad jej slowami :D

silence_sadness, coz, znajac mojego farta to zapewne to ta pierwsza opcja. Z tym, ze musiala byc naprawde bardzo grzeczna, bo ja z reguly olewam ludzi, ktorzy sa nawaleni jak szpadle 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben,

Masked_Man, mówię Ci, to są baby, tego nie ogarniasz, nie rozkminiaj tylko następnym razem klepnij ją w dupę i czekaj na uśmiech albo plask w ryj, raczej to drugie, ale później będziesz mógł przeprosić więc będzie kontakt :lol:

"Reibena na podryw prywatny poradnik" 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym szaleństwie jest metoda :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę nad halabardą przy łóżku, takie coś chyba mniej więcej w książce używali i zwali lobo, od lobotomii :D

Mogę pisać poradniki, ale jak coś na moje rady upolujecie to 50% ofiar dla mnie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben,

Mogę pisać poradniki, ale jak coś na moje rady upolujecie to 50% ofiar dla mnie 8)

50% ofiar to uczciwa cena w zamian za 50% skuteczności poradnika "da w ryj albo nie" :D (jakkolwiek to brzmi :shock: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.