Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

1234qwerty, Widziałem nędzną cenzure w wykonaniu PL telewizji

Jestem ciekaw jakby cenzurowali takiego Gantz'a,hellsinga ultimate,czy genocybera .

Tomcio Nerwica, Czamplo przeca zajebisty był w jeden dzień zmiotłem,ten opening,ten koniec tego animu,pure epicness

Drugie dla mnie epickie anime o samurajach -zawsze i wszędzie gintama,ale tylko poważniejsze odcinki,Jakie to jest epickie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, yes or not. There is not maybe - pozwolilem sobie przeksztalcic slynny cytat Mistrza Yody :P

Tak sobie ogladam ten filmik traktujacy o przemianie Waltera White'a: http://www.youtube.com/watch?v=X6eSrcfqEtY i sie zastanawiam czy jest to mozliwe, by facet majac 50 lat i bedac do tej pory czlowiekiem raczej spokojnym, kochajacym swoja rodzine moglby zmienic sie przez nastepne 2 lata w zimnego skur****a bez serca (dalbym jeszcze okreslenie: socjopata, ale nie byl nim do konca)? Czy ludziom, ktorzy sa takimi bezdusznikami, psychika nie wykrzywia sie za mlodu?

-- 27 paź 2013, 00:12 --

Kestrel, cenzurowac Hellsinga? 95% scen by bylo ocenzurowanych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w polskiej wersji jest taka sama jak chociażby u angoli. A mi chodziło o cenzurowanie przez japońców.

Co do cenzury Naruto, które jeszcze było puszczane kiedyś na Jetix to moja ulubiona scenka to Asuma z papierosem. Za każdym razem jak się odzywał, ekran przełączał się na tryb panoramiczny, żeby czarnymi paskami ukryć peta XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, ale żebyś widział jak to wygląda. Jak się bawią w spłaszczanie i rozszerzanie ekranu za każdym razem jak człowiek panorama się odzywa XD

I w ogóle wycięto też sceny o tym, że Jiraya jest zboczeńcem przez co odcinek w którym się pojawił trwał jakieś 16 minut :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.