Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, u mnie tez hasaja po podworku, a jak probuje poglaskac, to zwijaja sie w kulke :pirate:

Luktar, w sumie? nie byloby wojen, wyscigow zbrojen, i wiekszosci psychooli :zzz:

wiem, wiem, nie to mialas na mysli :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, greenpeace skopalby mi dupe, ale jak stoje z kumplem na fajce, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie wziac stworka na rece, i przyjrzec sie mu z bliska :mrgreen: czasem po minucie sie oswoi, i wystawi pyszczek do nas. ale w ostatnie dni sie pochowaly, szukaja legowiska. a te igielki nie sa takie straszne. dobra, dosc o jezach :pirate:

wykończony- taak, Tyy nawenlafaksynowany azjatycki brutalu :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Sezon piłkarski... akurat trafił mi się obiekt pożądania który kocha piłkę. Ostatnio jak leżeliśmy u niego w łóżku popijając wino w tle było słychać jakieś dzwięki z kompa przypominające oklaski kibiców. Za każdym razem słyszałam: "O, gdzieś na świecie bramkarz strzelił gola!". Mój boże...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, jak spłoniemy na stosie , to może staniemy się parą ... chodzi o dym , a nie o jakiś pseudo-poetycki bełkot :P

Luktar, następnym razem odwiedz elektrownie i daj odpowiedniej osobie łapówkę , żeby w dniu twoich odwiedzin wyłączyli u niego prąd :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nie spaliśmy ze sobą ale co będzie jak zaczniemy i on na dźwięk gwizdka będzie się zrywał z wyrka? XD

Jak reprezentacja Polski zagra mecz z bezludną wyspą , to chłopak przetrwa pełen dystans i nie będzie musiał wstawać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.