Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Dzisiaj znowu cały wieczór ukrywałem się w lesie, a potem wracając do domu znowu stałem się dla kogoś poważnym zagrożeniem. :why:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, jak już wracałem z lasu, to napotkałem dawnego znajomego. Popchnął mnie, więc położyłem go na ziemię i chciałem poderżnąć mu gardło maczetą, ale przybiegł jego kolega i uprosił mnie żebym tego nie robił. Ja nie robię tego dla zabawy, ale dlatego że,się boję i chcę się bronić. Ja nie chcę skończyć w kryminale. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, jak już wracałem z lasu, to napotkałem dawnego znajomego. Popchnął mnie, więc położyłem go na ziemię i chciałem poderżnąć mu gardło maczetą, ale przybiegł jego kolega i uprosił mnie żebym tego nie robił. Ja nie robię tego dla zabawy, ale dlatego że,się boję i chcę się bronić. Ja nie chcę skończyć w kryminale. :why:

To wywal w cholerę tę maczetę!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, już pisałem, kiedy nie miałem maczety, to poleciałem do kuchni po nóż. W strachu chwytam jakiekolwiek narzędzie żeby się bronić. Ja już sam siebie się boję. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04,

Marci sprki ,a le wypierdalaj na terapie dla agresorów, najpierw dziewczyna w macu bo frytki teraz jakis kolega bo cos tam , idx sie elcz chłopie albo skończysz w kryminale i powiedz psychiatrze bo pamietam ,ze o tym nie mowiłes a to ejst problem bo stanowisz zagrozenie, ja nie miejscu kolegi zadzwoniłabym na policje i b\ym zgłosiła napowgotowei , raz cie nie zamkną ,ale za któryms razem tak i bedziesz miał przymusowy odział zamkniety tak skończysz , chyba ze zabijesz kogos , sorki za szczerosc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, byłem. Ale nie opowiadałem mu o wszystkim, bo znowu chcieliby mnie wsadzić do szpitala, tak jak już kiedyś próbowali.

-- 19 cze 2013, 00:02 --

Marcin20.04,

Marci sprki ,a le wypierdalaj na terapie dla agresorów, najpierw dziewczyna w macu bo frytki teraz jakis kolega bo cos tam , idx sie elcz chłopie albo skończysz w kryminale i powiedz psychiatrze bo pamietam ,ze o tym nie mowiłes a to ejst problem bo stanowisz zagrozenie, ja nie miejscu kolegi zadzwoniłabym na policje i b\ym zgłosiła napowgotowei , raz cie nie zamkną ,ale za któryms razem tak i bedziesz miał przymusowy odział zamkniety tak skończysz , chyba ze zabijesz kogos , sorki za szczerosc .

I jeszcze wcześniej brat. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeju pastylka kwetiapiny 100mg albo chlora

albo pół benzo i Ci przejdzie :bezradny:

No nie wiem :? Ja już 300mg biorę na sen a i tak przeważnie spać nie mogę. :(

-- 19 cze 2013, 00:11 --

Marcin20.04, moim zdaniem powinieneś o wszystkim psychiatrze powiedzieć. Źle, że ukrywasz takie rzeczy. To niebezpieczne jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cierpię na bezsenność od miesiąca niecałego. Od maratonu traumatycznych obrazów, które obserwowałem w moim chorym domu. Po 7 dniach awantur, koszmarów nocnych i drgawek nastąpił chwilowy spokój (wątpie w jego stałość #mission impossible), ale od tego czasu nie śpię, kładę się spać o 1-3 a zasypiam i tak o 5 i budzę się o 8.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.