Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, ale ja nie mówię o tym rajdzie, tylko o dzisiejszym wypadku. A jakby mój brat zginą?

pamiętaj że motoryzacja zawsze wiązać się będzie z wypadkami, Deal with it 8) Na szczęście nikt nie zginął, a równie dobrze można stracić zdrowie/życie na przystanku tramwajowym bo ktoś w niego wpadnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, Nie no, my z innej bajki, ja 4 kółka, póki co grzebane 2.5 V6, lubię na obwodnicach trollować ścigacze :mrgreen:

Nie lubię ścigaczy. Jeździłam kiedyś na cbrce 600ce. Strasznie plecy bolą. Nie dla mnie to.

Wolę enduro , turystyki, crossy.

Ja głównie offroad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Tak jak czekając na autobus masz wpływ: Wygonić ludzi z przystanku. Innymi słowy miałeś "Pozorny Wpływ" czyli nie miałeś wpływu

-- 23 maja 2013, 02:38 --

Ja też mam jakiś zwierzyniec: małego pieska, Koszatniczka, i Szczurzycę która ma nowotwór. lekarz weterynarii dał jej 3mce życia, ja dałem jej już 1.5 roku za pomocą witaminy B17 zwanej Kwasem pruskim, czyli najprościej rzecz ujmując cyjankiem potasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, ale ja wiedziałem że on nie ma prawa jazdy, a i tak mu dałem kierować. Przeze mnie dzisiaj mogło się komuś coś stać, boże, niech ktoś mnie zabije, ja nie mogę znieść tej myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, A Vitara też offroad, ja z kolei lubię starsze niedocenione niskie i szybkie.

Ale sportowe czy stare poczciwe suwy? willisy np?

-- 23 maja 2013, 02:40 --

Miro, ale ja wiedziałem że on nie ma prawa jazdy, a i tak mu dałem kierować. Przeze mnie dzisiaj mogło się komuś coś stać, boże, niech ktoś mnie zabije, ja nie mogę znieść tej myśli.

Ja mam jeszcze gorsze myśli. Przeżyjesz. Uspokój się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.