Skocz do zawartości
Nerwica.com

Do tych co odeszli

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam napisać ostatniego posta i przeprosić wszystkie osoby co ostrzegaly inncyh i którym niesłusznie pisałam że mają "paranoje" kiedy mówili ze jest cenzura i posty znikają. Od razu przecież pomyślałam że jak "świr" takie rzeczy napisze to na pewno ma "urojenia". Tak łatwo to zrobiłam, moja zerojedynkowość tu przeszkodziła a ja dopiero teraz sie zorientowalam. Szkoda że już tego nie przeczytacie, może wam ktoś przekaże, może...

@Fuji

@mała_mi123

@Verinia

@Doktor Indor

@Micmic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że cenzura jakaś jest inaczej byłaby tutaj druga kafe. Posty niezgodne z regulaminem, obrażające innych sa usuwane. Tak bylo, jest i będzie. Nie wiem skąd nagle to zdziwienie. 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Chciałam napisać ostatniego posta i przeprosić wszystkie osoby co ostrzegaly inncyh i którym niesłusznie pisałam że mają "paranoje" kiedy mówili ze jest cenzura i posty znikają. Od razu przecież pomyślałam że jak "świr" takie rzeczy napisze to na pewno ma "urojenia". Tak łatwo to zrobiłam, moja zerojedynkowość tu przeszkodziła a ja dopiero teraz sie zorientowalam. Szkoda że już tego nie przeczytacie, może wam ktoś przekaże, może...

@Fuji

@mała_mi123

@Verinia

@Doktor Indor

@Micmic

Tylko że nikt Ci nic nie usunął... A jeśli tak reagujesz na zwrócenie uwagi na Twoje zachowanie w ostatnich dniach, to pozostaje mi tylko Cię pozdrowić i życzyć powodzenia

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

@Fuji

@mała_mi123

@Verinia

@Doktor Indor

@Micmic

Nie wydurniaj się.

Wszystko jest ok.

Ja Ci nie mam nic za złe.  Nic kompletnie.

Jest ok. 

Jesteś w porządku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nawet ja weszłam na forum po dłuższym czasie. Nikt nie usunął ci niczego. Dramatyzujesz po prostu. Ochłoń. Może na spacer idź, podobno fajna pogoda, ja nie wiem bo leżę🤷 i nie mam sił nawet na życie, a ty tutaj przejmujesz się jakimiś postami jakby to były największe problemy w życiu😩,i to postami których nikt nie usunął 😅

Idź na spacer, na kawę, po prostu żyj i ciesz się chwilą. Dobrego życzę

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Może już dajcie spokój Dalili.ona też pisze co myśli i czuje i jest szczera,a wy sobie z niej zrobiliście chłopca do bicia 

Ale kto sobie zrobił chłopca do bicia z niej? 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi Dalilia,

nie tak dawno moje spostrzezenie odnosnie twojej osoby brzmialo,ze jestes straznikiem harmonii na forum, ktore to zdecydowanie  negowalas. Mnie chodzilo wtedy o "harmonie" w stosunku do ciebie, ty zrozumialas to inaczej.

Wyglada na to (nie stawiam diagnozy!), ze cierpisz m.i. na rejektion sensitivity, podkreslam m. i. 

Jestes osoba inteligentna, wiec sprobuj podejsc do problemu za pomoca ratio, wyciszajac emocje: nic nikomu sie nie stalo, nie kazdy musi cie lubic, nie kazdy musi sie z toba zgadzac, na forum jak i w zyciu.

Sprobuj wiec nie dramatyzowac, nie tup nozka, dyskutuj albo ignoruj. 

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi