Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co to za agresor ci się włączył? Od tego jest forum, żeby swoje zdanie wypowiadać. Nie musi ci się każdy pogląd podobać.

No i to jest moje zdanie gdy ktoś mi mówi w co powinnam się ubierać albo jak żyć. Może Ci się nie podobać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pssd98 napisał(a):

Co do tej wypowiedzi. Moze kobiet co nie mają godnosci nie bedzie to obchodzilo co sądze na temat. Ale juz spora czesc takich kobiet dzieci, bedzie mialo takie samo zdanie jak ja w tej kwestii. I beda odczuwać psychiczny bol.

Twierdzisz, że nie  mam godności, bo mi nie przeszkadzają nagie kobiece pośladki? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No i to jest moje zdanie gdy ktoś mi mówi w co powinnam się ubierać albo jak żyć. Może Ci się nie podobać.

Żabo, czy ty się przyznajesz do paradowania w stringach na Instagramie lub w staniku na chodniku? 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Zupełnie poza tematem wiodącym czyli pośladkami - w odległej przeszłości, w innej galaktyce przeczytałam Twoją rozmowę, w której polecałaś "Historię bez kitu". Spróbowałam i mi się spodobało. 🙂 Tyle chciałam przekazać zanim mi znowu wyleci z pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale ja nie mowie o tym w co masz się ubierać. Ja przedstawiam swoją opinię na temat tylko tego ze seksualny ubior jest nie kulturalny i wrzucanie erotycznych zdjec jest tak samo nie kulturalne z odkrytymi posladkami. Ja zaznaczalem w swojej wypowiedzi wczesniejszej, na którą w ten sposob się wypowiedzialas, ze nie pisalem ze nakazuje sie komus w okreslony sposob ubierac. Bo przedstawiam tylko opinie a ty mi zarzucasz ze ja Ci kaze mowic w co masz sie ubrac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, murb napisał(a):

Twierdzisz, że nie  mam godności, bo mi nie przeszkadzają nagie kobiece pośladki? 

Trudne pytanie mi zadalas i nie chce Cię urazlić. Nie chcę oceniać typowo Ciebie. Ale odpowiem Ci na to pytanie na innym przykladzie. Jak by zainteresowała się mną jakas dziewczyna i dobrze by mi się z nią rozmawialo. Oczywiscie mam wtedy prawo do ocenienia jej charakteru. I powiedzialaby mi ze mogla by ona wrzucać na ig zdjecie tyłka w stringach- tak pomyslal bym sobie, że nie ma taka dziewczyna w sobie godności na jakimś ,,określonym poziomie'' w tej danej kwestii. Uwazam ze bardzo szanująca się dziewczyna co ma godnosc by takiego zdjecia nie wstawila. Ja juz napisalem ze onlyfansiary, prostytutki zarabiaja na pokazywaniu swojego tyłka i jest to dla mnie nie godne. Ale czy bym pomyslal ze taka dziewczyna nie ma wcale godności? Nie. Pomyślał bym ze nie jest po prostu bardzo godną osobą. No mialbym tak prawo pomyśleć. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Żabo, czy ty się przyznajesz do paradowania w stringach na Instagramie lub w staniku na chodniku? 🙃

Nie, ale szczerze mówiąc po tej rozmowie mam ochotę, głównie po to, żeby pokazać niektórym, że będę robić co chcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Pssd98 napisał(a):

kobiet co nie mają godnosci

Przez takie kwiatki jednak jakby ktos mi kazał sie zalozyc w twojej sprawie, to bym jednak stwierdziła, ze trollujesz ;)

25 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co to za agresor ci się włączył? Od tego jest forum, żeby swoje zdanie wypowiadać. Nie musi ci się każdy pogląd podobać.

W kolko pisze to samo. Dostał już odpowiedzi na co odpowiada jeszcze dłuższym elaboratem z ta sama treścia. Święty by pierdolca dostał. Do tego to jest jednak case ‚studiowania po 30 roku zycia’. Trolluje w sensie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Trudne pytanie mi zadalas i nie chce Cię urazlić. Nie chcę oceniać typowo Ciebie. Ale odpowiem Ci na to pytanie na innym przykladzie. Jak by zainteresowała się mną jakas dziewczyna i dobrze by mi się z nią rozmawialo. Oczywiscie mam wtedy prawo do ocenienia jej charakteru. I powiedzialaby mi ze mogla by ona wrzucać na ig zdjecie tyłka w stringach- tak pomyslal bym sobie, że nie ma taka dziewczyna w sobie godności na jakimś ,,określonym poziomie'' w tej danej kwestii. Uwazam ze bardzo szanująca się dziewczyna co ma godnosc by takiego zdjecia nie wstawila. Ja juz napisalem ze onlyfansiary, prostytutki zarabiaja na pokazywaniu swojego tyłka i jest to dla mnie nie godne. Ale czy bym pomyslal ze taka dziewczyna nie ma wcale godności? Nie. Pomyślał bym ze nie jest po prostu bardzo godną osobą. No mialbym tak prawo pomyśleć. 

Nie do końca chyba rozumiem to kto jest według Ciebie godny albo niegodny. 

Są osoby, które robią niegodne rzeczy (czyli zarabiają pokazywaniem tyłka w necie) ale jako osoby nie są niegodne tylko to, co robią takie jest? Czyli ja w całokształcie to może i mam godność ale w tolerancji pośladków to już nie. Tak to rozumiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie, ale szczerze mówiąc po tej rozmowie mam ochotę, głównie po to, żeby pokazać niektórym, że będę robić co chcę.

Na złość mamie odmrożę sobie uszy. Dziecinne.

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

W kolko pisze to samo. Dostał już odpowiedzi na co odpowiada jeszcze dłuższym elaboratem z ta sama treścia. Święty by pierdolca dostał. Do tego to jest jednak case ‚studiowania po 30 roku zycia’. Trolluje w sensie.

Pisze w kółko, bo pomijacie to co już napisał. Gdyby każdy tu czytał ze zrozumieniem i odpowiadał konkretnie, to byłoby o połowę stron mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Teraz jest taka moda, ze te bluzki często wygladaja jak stanik. Może nosi moze nie nosi, nie zmienia to faktu ze sporo osób tak sie ubiera i nie są szmatami.

kolega sie powinien do szon patrolu może zapisać, to mu sie zmyją grzechy fapowania pod baby z instagrama niegodne, które jednak z lubością obserwuje mimo zerowego szacunku ;)

ach te odwieczne paradoksy zafiksowanych religijnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, murb napisał(a):

Zupełnie poza tematem wiodącym czyli pośladkami - w odległej przeszłości, w innej galaktyce przeczytałam Twoją rozmowę, w której polecałaś "Historię bez kitu". Spróbowałam i mi się spodobało. 🙂 Tyle chciałam przekazać zanim mi znowu wyleci z pamięci.

Super, cieszę się, że się spodobało.

Teraz oglądam Mroczne Wieki, też fajnie merytorycznie jeśli lubisz historię starożytności i średniowiecza, @Nie lubię świtu mi to polecił.

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Na złość mamie odmrożę sobie uszy. Dziecinne.

Pisze w kółko, bo pomijacie to co już napisał. Gdyby każdy tu czytał ze zrozumieniem i odpowiadał konkretnie, to byłoby o połowę stron mniej.

Co najwyżej dupę. Jestem gotowa ponieść to ryzyko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Ale ja nie mowie o tym w co masz się ubierać. Ja przedstawiam swoją opinię na temat tylko tego ze seksualny ubior jest nie kulturalny i wrzucanie erotycznych zdjec jest tak samo nie kulturalne z odkrytymi posladkami. Ja zaznaczalem w swojej wypowiedzi wczesniejszej, na którą w ten sposob się wypowiedzialas, ze nie pisalem ze nakazuje sie komus w okreslony sposob ubierac. Bo przedstawiam tylko opinie a ty mi zarzucasz ze ja Ci kaze mowic w co masz sie ubrac. 

Mowisz. Mówiąc ze coś jest godne a drugie niegodne, ze jedno to kurestwo a drugie nie mowisz ludziom jak maja wygladac. Nie zasłaniaj sie w kolko ze nie mowisz, bo to wlasnie próbujesz zrobić, wywołać nacisk do tego podpierasz sie zdaniem ‚licznych kolegow’. Twoje marzenia o cenzurze również to potwierdzają. skoncz już manipulowac.

W szon patrolu byłeś?:) spełniłbyś sie tam

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jest taka moda, ze te bluzki często wygladaja jak stanik. Może nosi moze nie nosi, nie zmienia to faktu ze sporo osób tak sie ubiera i nie są szmatami.

kolega sie powinien do szon patrolu może zapisać, to mu sie zmyją grzechy fapowania pod baby z instagrama niegodne, które jednak z lubością obserwuje mimo zerowego szacunku ;)

ach te odwieczne paradoksy zafiksowanych religijnie

Ja widzę ten dialog tak:

-kobiety, ZASTANÓWCIE SIĘ nad swoim ubiorem

- o ty zboczeńcu religijny, cyc ci w oko, mizoginie podły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Super, cieszę się, że się spodobało.

Teraz oglądam Mroczne Wieki, też fajnie merytorycznie jeśli lubisz historię starożytności i średniowiecza, @Nie lubię świtu mi to polecił.

Pisałaś też wtedy o profesorze Dudku ale jego to akurat znałam i lubiłam już wcześniej. 

Dzięki za polecajki. 🙂 Zobaczę te Mroczne Wieki. 💗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, murb napisał(a):

Nie do końca chyba rozumiem to kto jest według Ciebie godny albo niegodny. 

Są osoby, które robią niegodne rzeczy (czyli zarabiają pokazywaniem tyłka w necie) ale jako osoby nie są niegodne tylko to, co robią takie jest? Czyli ja w całokształcie to może i mam godność ale w tolerancji pośladków to już nie. Tak to rozumiem. 

Definicji sie nie doczekaliśmy od 20 stron. Chłopak po prostu lubi słuchać swojego głosu tudzież czytać swoje pismo 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Najmniej konkretny jest kolega, bo jak dotąd nie zdefiniował czym konkretnie jest ten niegodny stroj kurwy, którym go tak wszyscy epatują. W kolko pisze o jakichś pośladkach, no ja nie widze pośladków na ulicach, wiec bardzo ciężko sie odnieść. Zelaszcza jak pojawia sie wiele watkow pobocznych typu co czuja dzieci i co na to teściowa, a definicji kurewskiego stroju jak nie było tak nie ma. Odp. ‚Kuszący I prowokujący’ nie jest dla mnie żadna odpowiedzią, bo dla młodego goscia który nie waidomo czemu nie upuszcza sobie w naturalny sposób napięcia to może być wszystko 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Definicji sie nie doczekaliśmy od 20 stron. Chłopak po prostu lubi słuchać swojego głosu tudzież czytać swoje pismo 😃

Jennifer Lopez to jest dopiero niegodna. :D Widziałam jej zdjęcia z wanny i upoozwaną na świętą z tym, że w samym gorsecie. Pośladków nie widać ale zakładam, że są wyeksponowane tylko akurat na  tym zdjęciu byłą od przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja widzę ten dialog tak:

No ja sie już zastanowiłam nad swoim ubiorem, nie widze problemu wiec polecilam koledze zając sie SWOIM problemem od SWOJEJ strony bo ja nie zamierzam nic zmieniać ani nawoływać żeby inni sie zmieniali i jego problem mnie nie interesuje. Tyle jesli chodzi o fakty. No i szczerze mu powiedziałam, ze jego wizje sie nie ziszczą, może już teraz porzucić nadzieje albo zamieszkać z amiszami.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Najmniej konkretny jest kolega, bo jak dotąd nie zdefiniował czym konkretnie jest ten niegodny stroj kurwy, którym go tak wszyscy epatują. W kolko pisze o jakichś pośladkach, no ja nie widze pośladków na ulicach, wiec bardzo ciężko sie odnieść. Zelaszcza jak pojawia sie wiele watkow pobocznych typu co czuja dzieci i co na to teściowa, a definicji kurewskiego stroju jak nie było tak nie ma. Odp. ‚Kuszący I prowokujący’ nie jest dla mnie żadna odpowiedzią, bo dla młodego goscia który nie waidomo czemu nie upuszcza sobie w naturalny sposób napięcia to może być wszystko 😃

To samo chciałam napisać. Że nie widzę za dużo pośladków na ulicy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja widzę ten dialog tak:

Koledze raczej cy/c nie przeszkadza. Nie odpowiedział wprawdzie na moje pytanie na ten temat w zwiazku z czym zakładam, że milcząco to potwierdził. 

Czyli nie cy/c w oko tylko du/pa w troki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja widzę ten dialog tak:

Zastanowilam się i doszłam do wniosku, że jeśli kolega uważa stringi za niegodne to niech ich po prostu nie nosi 😊

Nie wszyscy chcą być "godni", niektórzy wolą być na przykład bezdzietną lambadziarą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Zastanowilam się i doszłam do wniosku, że jeśli kolega uważa stringi za niegodne to niech ich po prostu nie nosi 😊

Nie wszyscy chcą być "godni", niektórzy wolą być na przykład bezdzietną lambadziarą.

I nie maja ugruntowanych cnot niewieścich 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi