Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaką macie samoocenę w skali 1 do 10?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

A spać nie lubisz? Ja lubię. Sen może jest dobry na takie chwile, gorzej, jak myśli we łbie i nie da się ich zagłuszyć. Mnie akurat muzyka wtedy pomaga, jak sobie włączam i słucham, to jakoś odlatuje. 

No gdy przyjdzie jakaś chandra czy znudzenie to często właśnie próbuję zasnąć bo po przebudzeniu ma się nieco lepszy stan ale nie umiem spać kilkanaście godzin czy coś.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

No gdy przyjdzie jakaś chandra czy znudzenie to często właśnie próbuję zasnąć bo po przebudzeniu ma się nieco lepszy stan ale nie umiem spać kilkanaście godzin czy coś.

No ciężka sprawa trochę w ogóle, heh... Mnie ostatnio granie w gry kręci, ale od tygodnia nie wyszedłem w domu.

Zaraz chyba uciekam do wyra na drzemke i słuchanie muzyki :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

No ciężka sprawa trochę w ogóle, heh... Mnie ostatnio granie w gry kręci, ale od tygodnia nie wyszedłem w domu.

Zaraz chyba uciekam do wyra na drzemke i słuchanie muzyki :D 

Muzyka u mnie to codzienność, oto moja nuta tygodnia:

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Grouchy napisał(a):

Za słabe leki bierzesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Grouchy napisał(a):

Ja potrafię katować jeden utwór cały dzień.

Jeden dzień? Amatorzy...

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niektóre piosenki to po tydzień katowałem, a potem do nich wracam znowu :D 

A niektóre albumy miesiącami słuchałem regularnie... Ale teraz pościągałem sobie kilka dyskografii i odkrywam nowe gatunki. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za młodszych czasów potrafiłem słuchać jednej piosenki przez 2 tygodnie. Rano włączałem kompa i do późnego wieczoru grała np. mła lolita, lat Isla bonita czy Irenę kara łot a Filing.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Heledore napisał(a):

Jeden dzień? Amatorzy...

No nie jestem hardkorem :P

2 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Za słabe leki bierzesz :D

Właśnie nie wiem już co brać, może jakąś amfetaminaen chyba...:/

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Grouchy napisał(a):

może jakąś amfetaminaen chyba...:/

Tego nie, to ścierwo i więcej szkód narobi niż pomoże . A na czym Ci zależy? Na aktywacji, napędzie do działania czy może na stłumienie leków ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Tego nie, to ścierwo i więcej szkód narobi niż pomoże . A na czym Ci zależy? Na aktywacji, napędzie do działania czy może na stłumienie leków ?

No właśnie na aktywacji i na zbiciu lęków i podobno jedno drugie wyklucza. Biorę wenlę, bupropion, pregę i fluanxol, dodatkowo wit D i B12

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Grouchy napisał(a):

No właśnie na aktywacji i na zbiciu lęków i podobno jedno drugie wyklucza. Biorę wenlę, bupropion, pregę i fluanxol, dodatkowo wit D i B12

Teoretycznie masz dobrze dobrane leki. Nie wiem czy pręga trochę Cię nie „zamula”(?)z drugiej strony na leki jest bdb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście wspaniali ,tylko ludzie i sytuacje w których przyszło wam żyć  wpłynęło na to czy tamto .

A czy zastanawialiście się jakimi  byście byli osobami gdybyście urodzili się w dobrym ,zrównoważonym, harmonijnym środowisku,wśród ludzi wartościowych .a nie pokaleczonych przez rodziców i środowiska chore ,pokrzywione ,zaburzone......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.07.2026 o 17:18, burzowo napisał(a):

Jesteście wspaniali ,tylko ludzie i sytuacje w których przyszło wam żyć  wpłynęło na to czy tamto .

A czy zastanawialiście się jakimi  byście byli osobami gdybyście urodzili się w dobrym ,zrównoważonym, harmonijnym środowisku,wśród ludzi wartościowych .a nie pokaleczonych przez rodziców i środowiska chore ,pokrzywione ,zaburzone......

O tak.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.07.2026 o 17:18, burzowo napisał(a):

A prawda jest taka, że nie wiadomo kim by się było. I trochę to szukanie wymówek.

Ile to mamy przykładów dzieci z dobrych domów, które źle skończyły. Czasem problem nie jest na zewnątrz. Tym bardziej, że nie brak przykładów gdzie ktoś miał przesrane na starcie, a wyszedł na ludzi i głowa też zdrowa.

W życiu jest tak wiele zmiennych i tak różnie możemy na to wszystko reagować, że nie ma reguły 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi