Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uwiecznianie chwil 🧚🌙 zdjęcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Raz gdzieś w tej tiarze I(?) koronie - byłam. Ale gdzieś mi uciekała pod słuchawki i dałam ją prawie na czoło 😜 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 20.06.2026 o 10:47, Verinia napisał(a):

Ej laski. @Dalila_ i reszta 😎 lubicie takie skarpetki z falbanką? Ja uwielbiam. I czasem mam kokardkę we włosach xD wgl kupiłam sobie koronę opaskę. Jestem  sick ale lubię 🤣🤣🤣🦋

IMG_20260620_104517_copy_1481x1481.jpg

Ja uwielbiam ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Rzeczywiscie bardzo ladna fotka.

🍒☕Thanks

20 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ja uwielbiam ; ) 

No to klub mamy 🌙🧚

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłam makijaż z przyzwyczajenia, ale jednak zmyłam. Lato mi się gryzie z fluidem na twrzy. Wzięłam wodę, wzięłam mydło i szoruję. Potem maseczka na chwilę, micelar i serum w zielony, kolorze z Miya. Moje ulubione. Dostałam w sumie w gratisie przy zakupach w rosku. To jest serum odbudowujące sferę lipidową skóry i ma zielony kolor, bo chlorofil w sklładzie. Mam wrażenie, że niweluje czerwone przebarwienia na mojej twarzy. Może to ten chlorofil, kto wie. Przyjemny dla skóry. Na razie te droższe, japońśkie kremy się chowają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Verinia napisał(a):

Na razie te droższe, japońśkie kremy się chowają. 

Nie zawsze droższe oznacza lepsze 🙂 A kosmetyki z Miya są dobre. Miałam krem do twarzy różany. Pięknie pachniał. 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cynthia napisał(a):

Nie zawsze droższe oznacza lepsze 🙂 A kosmetyki z Miya są dobre. Miałam krem do twarzy różany. Pięknie pachniał. 

też go miałam, bo kocham róże wszędzie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Cynthia napisał(a):

Teraz używam produktów z Ziaji. Serum i krem (w białym opakowaniu) są w śmiesznej cenie. Może 12 zł? Polecam.pol_pm_Ziaja-Naturalnie-Pielegnujemy-nawilzajacy-krem-do-twarzy-na-dzien-50ml-141114_1.webp.ace05a5e87cc551b70713746b5d29b7d.webp

ładnie wygląda i widzę, że to ten z tych naturalnych

mega podoba mi się to opakowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś chyba te kremy z MIYA były droższe. Teraz to potaniały mega. A są bardzo dobre. NIe będę już kupować tych japońskich, czy koreańskich. Nawet nie widzę specjalnego działania, więc ELO. WYkończę to, co jest i będę polować na polskie marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Fajnie!

Też mi się podoba. Taki styl jest mocny. Ja bym nie miała odwagi. Tzn miałabym, gdybym mieszkała z dala od rodziny i była tak już totalnie na swoim, czyli niezależna. Wtedy bym tobą co chcę z wyglądem..chociaż j tak.moj styl jest dość rockowy ale z dodatkami Glamour/ dziewczęcymi. Lubię chyba łączyć style, nwm. Ale gotycki styl jest pro. 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod wpływem inspiracji @Cynthia stworzyłam z AI utwór. Słowa moje, melodię wybrałam i wokal. :P

https://somio.ai/song?isShare=true&share_code=b00de438

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi