Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wskażcie mi drogę

poleszuk111

Rekomendowane odpowiedzi

Zabłądziłem, po dziesięcioleciach bycia zdeklarowanym piwoszem odkryłem, że piwo nie jest jednak dla mnie.

Wskażcie mi proszę jakiś inny dobry alkohol, słabszy od wódki, ale mocniejszy od wina, sprzedawany w nie za dużych butelkach, wielkości góra 0,7.

Brandy próbowałem, ale mi nie podchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę forum na jakim się znajdujesz, polecam nie szukać sobie na siłę "nowego" alkoholu. 

Alkohol w każdej ilości to neurotoksyna, depresant, oraz środek który w konsekwencji wzmaga stany lękowe. 

Da się bez niego żyć. Polecam. 

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżin w Biedrze jakiś o nazwie sigram czy jakoś. Szwagier robi z tego drinki. No i masz inne alkohole do drinków na półkach. Taki popularny był w zielonej butelce, z jakimś liściem, ziolem, czy jeleniem na widoku na butli xDDD kto przypomni nazwę? Spróbuj rumu, no wybór masz duży, żeby nie ogromny. Ale alko to najtrudniejsza rzecz do rzucenia, chyba gorsza może byc tylko koka, fentanyl i opiaty. Po co ci uzaleznienie hm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi