Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pożegnanie

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, chciałbym Wam powiedzieć, że odchodzę z funkcji administratora Forum i na jakiś czas wyłączam się z obecności tutaj. Nie jest to definitywne pożegnanie — nie kasuję konta, nie zamykam za sobą drzwi i nie mówię „żegnajcie” na zawsze. Po prostu przyszedł moment, w którym muszę się zatrzymać, odsunąć i pobyć poza tym wszystkim.

Bardzo dziękuję Wam za wspólny czas — za rozmowy, obecność, wsparcie, humor, emocje i za wszystko, co składało się na codzienność tego miejsca. Możliwość bycia tutaj i współtworzenia Forum, także jako administrator, była dla mnie czymś ważnym. Cieszę się, że mogłem być częścią tej społeczności.

Odchodzę z wdzięcznością i z przekonaniem, że Forum wiele dla mnie znaczyło i nadal będzie znaczyć. Na ten moment muszę jednak wyłączyć się z obecności tutaj, odsunąć od obowiązków i skupić się na sobie oraz na sprawach poza Forum.

To nie jest pożegnanie na zawsze. Może jeszcze się odezwę, może jeszcze kiedyś wrócę — dziś po prostu potrzebuję ciszy i dystansu.

Dziękuję Wam za to, że jesteście
Trzymajcie się dobrze - Mikołaj ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dryagan wszystko dobrego 😘 Wiedz, że jesteś jedną z tych osób, która zawsze będę ciepło wspominać i to wielka szkoda dla forum. Wiem, że włożyłeś w to miejsce mnóstwo czasu, zaangażowania i siebie. Wiem też, że czasem okoliczności bywają różne i drogi się rozchodzą, czasem na zawsze a czasem na chwilę. Myślę, że nie tylko ja ale wszyscy będziemy tu czekać na Ciebie. Dziękuję Ci za wszystko co otrzymałam od Ciebie, za zrozumienie, ciepłe słowa a nawet te cierpkie. Wiem, że wszystko było potrzebne ☺️ Mimo wielu lat jakie tutaj spędziliśmy mieliśmy już momenty, które oddalały z różnych powodów ale zawsze w końcu znów się spotykaliśmy. Będę i tym razem na to czekać 🥰🥰🥰

Bywaj w zdrowiu i abyś nigdy się nie zmieniał 🥰

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Dryagan napisał(a):

Po prostu przyszedł moment, w którym muszę się zatrzymać, odsunąć i pobyć poza tym wszystkim.

Nie rozumiem zbytnio co to znaczy. Ale chyba to znaczy że w życiu dzieje się coś złego?

Edytowane przez Kataklizm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Kataklizm napisał(a):

Nie rozumiem zbytnio co to znaczy. Ale chyba to znaczy że w życiu dzieje się coś złego?

Niekoniecznie może ma wiele spraw i potrzebuje więcej czasu dla siebie np

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Właśnie odkopałam oberżę i tam poznałam Mikołaja. Kolejny raz odczuwam, że pewna era się skończyła. 

Pamiętam ten temat ale zbytnio go nie czytałam Takich ogólnych ale pamiętam że postów było tam duzo. Ja zawsze udzielała się w dyskusjach albo jak ktoś miał jakiś problem teraz myślę że szkoda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Pamiętam ten temat ale zbytnio go nie czytałam Takich ogólnych ale pamiętam że postów było tam duzo. Ja zawsze udzielała się w dyskusjach albo jak ktoś miał jakiś problem teraz myślę że szkoda ;)

Byłam takim samym spamierzem kiedyś jak ty i parę osób niedawno :mrgreen: Ten temat utworzył @na_leśnik dawny moderator (jeden z lepszych), który miał dość naszego pisania :D 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi