Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego się spodziewać po ćwiczeniach fizycznych?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Więc... ćwiczę dalej. Już są widoczne bicepsy i ogólnie sylwetka nabiera coraz lepszego kształtu 🙂 Teraz dołożyłem ćwiczenia w swoim zakresie, więc powinno wystrzelić 🤩 Bo przez te miesiáce był 1 trening tygodniowo.

Dalej nie mam depresji ani żadnych objawów nerwicowych. Co ciekawe, nie pojawia się nawet takie nieprzyjemne pobudzenie mimo brania leków na ADHD i picia yerba mate 🙂 Nawet nie mam doznań sercowych.

Ogólnie waga spadła na wadze o 6kg, a ile w rzeczywistości, to nie wiem.

Mimo wagi 94kg wchodzę już w t-shirty rozmiaru M.

Edytowane przez Śmojda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jak będziesz zadowolony z efektu to się nam pochwal;3 dla motywacji. Bez buźki oczywiście @Śmojda

:D

Ja myślałem, że to co piszę, to już mocna motywacja 😅 Liczyłem, że pewne kilka osób się wypowie, bo mieliśmy wspólne objawy, ale dalej szukają leku cudu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Śmojda napisał(a):

Ja myślałem, że to co piszę, to już mocna motywacja 😅 Liczyłem, że pewne kilka osób się wypowie, bo mieliśmy wspólne objawy, ale dalej szukają leku cudu.

Oo wygrałeś od jutra nie szukam leku cudu spróbuje.. 🥺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może schudniesz. Ja w 2017 po nagłym odstawieniu 5mg Olanzapiny schudłem 15kg w miesiąc, ale chyba przechodziłem około 10-15km dziennie (byłem bezrobotnym nerdem, w dodatku pochłaniającym hektolitry energoli). No może nie miesiąc tylko coś koło dwóch. Aktualnie wziąłem sam urlop tylko po to, żeby sobie pospacerować po osiedlu i trochę odpocząć od komputera bo od 10 lat praktycznie poza pracą przed kompem i wychodzeniem do sklepu po monsterki to nic więcej nie robiłem. Bardzo często spędzałem 16-20h przy komputerze z przerwami na dobę xd

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi