Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego się spodziewać po ćwiczeniach fizycznych?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MiśDuży napisał(a):

Taka ciekawostka ode mnie. Ludzie w pracy zaczęli mnie od pewnego czasu życzliwiej traktować i to randomy z którymi nie mam wcale do czynienia. Wcześniej większość traktowała mnie jak smroda lub z obojętnością. Zmiana jest widoczna gołym, nieuzbrojonym okiem 😅

Efekt jest taki, że przestałem już mieć objawy fobii społecznej w pracy, więc nie muszę brać żadnych wyciszaczy itd.

Zmiana jest też widoczna nawet na ulicy. Doszło też nawet do pierwszej w życiu sytuacji w pewnej instytucji publicznej, byłem bezczelnie podrywany przez faceta, ale mu podziękowałem.

Haha 🩷 eeee, no to super, że fobia ustąpiła. Oby tak dalej..jak by jakieś częściowe objawy się pojawiły, to się nie przejmuj. To norma. 

A życzliwie mogą Cię traktowac,.bo przestałeś się stresować kontaktami 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Morvena napisał(a):

A życzliwie mogą Cię traktowac,.bo przestałeś się stresować kontaktami 😁

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Zgadzam się że tylko ci się wydaje że życzliwiej traktują tak samo znaczy ich podejście się nie zmieniło mysle. tylko Ty nie masz stresa urojki się skończyły A kiedy Ty jesteś życzliwszy i śmielszy to też inni do Ciebie tacy są  

Dokładnie tak to działa, odbieramy świat tak, jak go widzimy, sport daje dużo pewności siebie, jest się śmielszym, bardziej otwartym, bojowym, wszystko jest lepsze i ludzie też się wydają jacyś lepsi. Zgadzam się z dziewczynami.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Zgadzam się że tylko ci się wydaje że życzliwiej traktują tak samo znaczy ich podejście się nie zmieniło mysle. tylko Ty nie masz stresa urojki się skończyły A kiedy Ty jesteś życzliwszy i śmielszy to też inni do Ciebie tacy są  

Ale mi się nie wydaje 🙂 Dużo osób wita się teraz ze mną jak z kolegą. Jest całkiem sporo osób, które nie zwracaly na mnie ueagi, a teraz stały się koleżeńskie. Pewna kobieta z wyższego szczebla każdorazowo mnie wita z uśmiechem i czasem składa jakieś życzenia. 

Zostało parę osób, które ostentacyjnie mnie do tej pory ignorują, ale teraz ja ich zacząłem w ten sam sposób traktować.

Edytowane przez MiśDuży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi