Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poznajmy sie lepiej;) materiały premium

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Jejku a mnie się przypomnial karzeł z Miasteczka Twin Peaks i ten jego psychodeliczny taniec...ludzie zaczynam się bać waszego kolegi🤣🤣🤣 Karły ,krasnale 😅zgredki

Mojej mamy ulubiony serial i ta nuta z niego którą mnie katowała puszczając w kółko. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

@Elciaa no jeden z najbardziej znanych.Ale mnie ten serial i muzyka przerastał ogólnie

Zbyt zawikłany i taki wlasnie utrzymany w smutnym tonie..

Nie oglądałam go, moja mama uwielbia się sama jakby dobijac, choruje na depresje od 20 lat i zawsze prawie wszystko w smutnym tonie i muzyka i filmy. Lubi tak chociaż ja tego do końca nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Lucy32 napisał(a):

@Elciaa no jeden z najbardziej znanych.Ale mnie ten serial i muzyka przerastał ogólnie

Zbyt zawikłany i taki wlasnie utrzymany w smutnym tonie..

Ojjj ja pierwszy raz obejrzałem ten serial całkiem niedawno. I mimo upływu lat mogę powiedzieć, że jest genialny. W ogóle nie czuć że to było kręcone tak dawno temu. A muzykę tam pisał Angelo Badalamenti i już dla samej muzyki warto obejrzeć i posłuchać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ojjj ja pierwszy raz obejrzałem ten serial całkiem niedawno. I mimo upływu lat mogę powiedzieć, że jest genialny. W ogóle nie czuć że to było kręcone tak dawno temu. A muzykę tam pisał Angelo Badalamenti i już dla samej muzyki warto obejrzeć i posłuchać

Oj dogadalbys się z moją mamą w tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi