Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Pokraka napisał(a):

Rozumiem dziewczyny Wasze niezadowolenie, zaburzamy Wam jakiś porządek, do którego zdążyłyście przywyknąć. 

Jednakże życie polega na ciągłych zmianach i radzeniu sobie z nimi. 

Obowiązku czytania nas nie ma 😉

Dokładnie ja np nigdy nie korzystam z tej całej aktywności to dobre dla dziadków 😀

jest masa sposobów jak sledzic ważne dla siebie wątki;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Jeśli tu się zaczną słowne przepychanki, kłótnie i inne takie, to zapowiadam, że zamknę wątek. Sorki, ale Forum Nerwica.com nie służy do tego typu "zabaw". A moja cierpliwość dzisiaj jest wątła, oj wątła. 

To może jakieś proszki na uspokojenie? xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Jeśli tu się zaczną słowne przepychanki, kłótnie i inne takie, to zapowiadam, że zamknę wątek. Sorki, ale Forum Nerwica.com nie służy do tego typu "zabaw". A moja cierpliwość dzisiaj jest wątła, oj wątła. 

To podaj nam forum z tym samym layoutem i działająca moderacja 😀 na zas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dryagan napisał(a):

Jak dobrze pójdzie, to nie będziesz musiał stosować taktyki kiwania "paluszkiem w bucie". Staram się jak mogę byśmy my wszyscy, tak szybko jak się tu pojawiliśmy, wrócili tam skąd przyszliśmy.

Natomiast siłą rzeczy, najwięcej zależy od chęci i dobrej woli ze strony właścicieli serwisu z którego się wywodzimy. 

Kończąc, ja sam jestem zdania, że jako osoba w pełni zdrowa psychicznie, zupełnie do tego miejsca nie pasuję, jak większość kafeterian z resztą.

Pozdrawiam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, RC Plus napisał(a):

Jak dobrze pójdzie, to nie będziesz musiał stosować taktyki kiwania "paluszkiem w bucie". Staram się jak mogę byśmy my wszyscy, tak szybko jak się tu pojawiliśmy, wrócili tam skąd przyszliśmy.

Natomiast siłą rzeczy, najwięcej zależy od chęci i dobrej woli ze strony właścicieli serwisu z którego się wywodzimy. 

Kończąc, ja sam jestem zdania, że jako osoba w pełni zdrowa psychicznie, zupełnie do tego miejsca nie pasuję, jak większość kafeterian z resztą.

Pozdrawiam. ;)

Wyślij naszych na szkolenie 😃

W sumie czemu jedno forum należące do wp może działać normalnie a drugie nie? Jakos to może działać i są modzi a nie melepety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

W sumie czemu jedno forum należące do wp może działać normalnie a drugie nie? Jakos to może działać i są modzi a nie melepety.

Forum by działało dobrze, gdyby zechciano przywrócić funkcję społecznego moderatora, która kiedyś tam istniała. Niestety nie od nas to zależy i nie my jesteśmy winni tego exodusu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Cała aktywność jest zasr.ana waszymi wypocinami. A jednak więcej osób korzysta z "całej aktywności".

Nie uważasz, że używanie słowa zasr.ana obniża poziom forum? Nie interesuje mnie, że pisaliście dotąd jeden post na miesiac, znajdź sobie inny system korzystania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Kafeteryja to rezerwat osobliwości. 

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Eeeee, myślałam że zostanę rozpoznana po pierwszej nutce.😄 Na kafe jestem salix.

Awatar jest mylący. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, cynicfm napisał(a):

Rc plus jako naczelny informatyk sam bys zalozyl forum na silniku invidious i wgral na serwer, to by bylo xD

Mi sie podoba silnik flarum, mozliwe, ze wgram na testy w przyszlym tygodniu.

Dobra ja juz na plywalni, wroce za 2 godziny, mam nadzieje, ze temat bedzie ciagle stal albo ze nie zostanie zamkniety 🤣🤣🤣

Pa

Zrozumialem. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, cynicfm napisał(a):

Fak, a ja w kawiarni kupuje sobie kanapke a tu ratowniczka wychodzi i sie mnie pyta jak mi dzien minal, i czy mam jakies plany na dzis, a ja mowie, ze do jazz klubu ide a ta podjarana XDDD

Gdyby istniała, to miałbyś kolejne 5 lat z głowy na stalkowanie następnej osoby i by ciebie tutaj nie bylo. 😉

Edytowane przez caryca pokaż cyca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie uważasz, że używanie słowa zasr.ana obniża poziom forum? Nie interesuje mnie, że pisaliście dotąd jeden post na miesiac, znajdź sobie inny system korzystania. 

Zwlaszcza ze forum umożliwia funkcjonalności takie jak obserwacja itd;)

Teraz, caryca pokaż cyca napisał(a):

Jak zobaczysz co sobie kupiłem to nagle przestanę byc hejterem :D 

Quada od widmoka z 2 ręki?😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dryagan napisał(a):

Nerwica.com tylko działa na WP, ale jest zupełnie osobnym autorskim Forum. Zależymy trochę od zasad WP, ale mamy też własne zasady. Forum psychologiczne to zbyt poważny temat, dlatego od wielu lat jest tu własna ekipa, nie ta z WP

Aha. A masz do polecenia jakies inne fora z normalna działająca moderacja? Jakbyscie jednak chcieli nas wypieprzyc 😃 my tylko chcemy żeby na Kafe nie dawało sie wywalać tematu wstawiając pierdyliard znakow, kafeterii sie nie udało to od 5 lat. A pdoobno to bardzo proste na tym invision 

A sami sobie nie założymy choc libed miał już gotowe bo sie wzajemnie nie lubimy i nie ufamy i potrzebujemy obiektywnego zdrowego psychicznie admina czy tam moda 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Aha. A masz do polecenia jakies inne fora z normalna działająca moderacja? Jakbyscie jednak chcieli nas wypieprzyc 😃 my tylko chcemy żeby na Kafe nie dawało sie wywalać tematu wstawiając pierdyliard znakow, kafeterii sie nie udało to od 5 lat. A pdoobno to bardzo proste na tym invision 

Na pewno nie pójdziemy na Hydepark Elektrody 😂

"To jest punkt najważniejszy, za łamanie którego, bardzo szybko można dostać ostrzeżenie:

a). Nie rozmawiamy o polityce.

b). Nie poruszamy tematów religijnych.

c). Nie wdajemy się w dyskusję o uchodźcach.

d). Nie wypisujemy herezji o "płaskiej ziemi", "perpetuum mobile" i innych sprawach, które są od lat naukowo udowodnione i nie wymagają ponownej weryfikacji."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi