Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

przysylaja kod jak nie wpiszesz to nie zarejstrujesz konta dlatrego przemek jak byla promka w zabce to wzial pewnie ze 100 kart sim, moonowi sie musialy skonczyc

A tak z innej beczki  - żeby wymienić kartę SIM w telefonie, który nie jest mój to trzeba mieć jakiś specjalny kwit? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

przeciez piszesz z nim na kafe czesto tylko nie wiesz ze to on

skoro chce byc incognito to nie bede zdradzal nicku ale piszesz z nim czasmai :D

szkoda ze nie mozna miec multikonta bo bys sie wpisala zgadlem :D ? a tak pod swoim nickeim to glupio pytac o rady :D

No dokładnie to wczorsj pisałam:p nie czytasz mnie:p dokładnie to zdanie naposalam ze szkoda ze nie wolno multikont bo wiem gdzie bym poszla😃

Teraz, murb napisał(a):

Do dzieci specjalnej troski. 😁 Będziemy mówić do Ciebie Ciociu. 😁

Chyba raczej jednostka antyterrorystyczna 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Dryagan napisał(a):

Możecie zostać pod warunkiem, że nie będziecie nam rozwalać Forum. Na razie średnio to widzę, To jest Forum tematyczne, dedykowane ludziom, którzy mają poważne problemy. Dlatego takie pajacowanie trochę zaburza jego charakter. Poza tym - u nas się przestrzega regulaminu. 

Masz rację – to forum jest tematyczne, a oni i tak nie będą przestrzegać regulaminu. To tylko kwestia czasu, aż zaczną go łamać. Ich naturalnym środowiskiem była praktycznie bezregulaminowa Kafeteria, z czego maksymalnie korzystali, więc trudno oczekiwać, że nagle zmienią swoje przyzwyczajenia tylko dlatego, że zmieniła się platforma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, murb napisał(a):

A tak z innej beczki  - żeby wymienić kartę SIM w telefonie, który nie jest mój to trzeba mieć jakiś specjalny kwit? 

nie dadza ci karty sim jak nie jestes jej wlascicielem co wiecej jak zablokujesz swoj pesel zeby ktos nie wzial kredytu to karty sim tez ci nie dadza nawet jak jestes jej wlascicielem najpierw musisz zdjac blokade i poczekac do nastepnego dnia

czasami tez ci nie wymienia jak nie maja takiego rozmiaru karty sa programowane i sa rozne idz do salonu firmowego nie agencyjnego wieksza szansa ze beda mieli karte i musi byc wlasciciel karty 

ktoras cyfra na karcie to jej rozmiar chyba 10 nie pamietam moge zapytac jak ci zalezy wtedy od razy mozesz zadzwonic i zapytac czy beda mieli 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, murb napisał(a):

Żeby wymienić kartę SIM, numer musi być zarejestrowany na Ciebie.Telefon nie ma przy tym żadnego znaczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No dokładnie to wczorsj pisałam:p nie czytasz mnie:p dokładnie to zdanie naposalam ze szkoda ze nie wolno multikont bo wiem gdzie bym poszla😃

Chyba raczej jednostka antyterrorystyczna 😃

popros moze ci pozwola powiedz ze jestes celebrytka z instagrama i nie wypada ci miec problemow zdrowotnych i potrzebujesz z drugiego konta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Yvonne de Bourgogne napisał(a):

Masz rację – to forum jest tematyczne, a oni i tak nie będą przestrzegać regulaminu. To tylko kwestia czasu, aż zaczną go łamać. Ich naturalnym środowiskiem była praktycznie bezregulaminowa Kafeteria, z czego maksymalnie korzystali, więc trudno oczekiwać, że nagle zmienią swoje przyzwyczajenia tylko dlatego, że zmieniła się platforma.

Witamy z Kafe 😃

Teraz, libed napisał(a):

popros moze ci pozwola powiedz ze jestes celebrytka z instagrama i nie wypada ci miec problemow zdrowotnych i potrzebujesz z drugiego konta :D

😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Yvonne de Bourgogne napisał(a):

moon pod kolejnym wcieleniem czy klaudiusz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Najprościej po prostu zadzwonić do operatora przysla Ci nowa.

jak przejdzie weryfikacje i moze sie okazac ze trzeba ja np. przyciac. lepiej na miejscu 

ale zauwazyliscie ze ci co gadaja przyszli tutaj, tam zostali ci ktorzy juz tu narozrabiali, wiec musieli odejsc  i przestali blokowac ? sami siebie nie blokuja :D nawet probuja gadac z soba ale srednio im idzie. 

dobra biore sie za prace a wy sie bawcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

jak przejdzie weryfikacje i moze sie okazac ze trzeba ja np. przyciac. lepiej na miejscu 

ale zauwazyliscie ze ci co gadaja przyszli tutaj, tam zostali ci ktorzy juz tu narozrabiali, wiec musieli odejsc  i przestali blokowac ? sami siebie nie blokuja :D nawet probuja gadac z soba ale srednio im idzie. 

dobra biore sie za prace a wy sie bawcie

Znów mnie nie czytasz 😃 to samo napisałam 😃 przestali blokowac bo nie maja komu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, ironella napisał(a):

Żeby wymienić kartę SIM, numer musi być zarejestrowany na Ciebie.Telefon nie ma przy tym żadnego znaczenia

O numer chodzi. 

51 minut temu, ironella napisał(a):

Najprościej po prostu zadzwonić do operatora przysla Ci nowa.

Dzięki. ♥️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu nadrobiłam cały temat. 

Witam na forum 🙂

Nie wiedziałam że kafe jeszcze istnieje😅 ja tam chyba z 15-20 lat temu była. Błagam, grzeczni bądźcie bo nie mam czasu siedzieć na forum i wrzucać banów czy ostrzeżeń. 

Miłej zabawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

W końcu nadrobiłam cały temat. 

Witam na forum 🙂

Nie wiedziałam że kafe jeszcze istnieje😅 ja tam chyba z 15-20 lat temu była. Błagam, grzeczni bądźcie bo nie mam czasu siedzieć na forum i wrzucać banów czy ostrzeżeń. 

Miłej zabawy

Dzieki 😃Ja będę grzeczna 😃 za ogony nie ręczę 😃

To może znasz libeda on to jest senior kafeterii 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi