Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pl. Drąca się Kożuchowska i cała ta rodzinka trochę pato.

Serio? Byłam przekonana ze powiesz ze zastępcza 😅 po a) adoptowali zamiast prokreowac 😅 b) były tam czarna Azjatka i Cygan 😅 i pies który mial wiele praw😅

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Zapomniałam o tym serialu. Fajny był. sto razy lepszy niz ta rodzinka pl z wrzeszcząca wiecznie Kożuchowska ze aż rozstroju nerwowego sie dostaje oglądając to

To Trzepiecińska była w jakiejś peruce nie? No ona jest niezły milf bo ma takie trochę baby face

Baby face? Według mnie ona ma raczej dość taka hm dość surowa urodę wyraźne kości policzkowe, wyraźna szczęka, nie jest to taka typowa 'słodka' buzia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Kożuchowska jako osoba sama w sobie jest prawicowa 😅

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Baby face? Według mnie ona ma raczej dość taka hm dość surowa urodę wyraźne kości policzkowe, wyraźna szczęka, nie jest to taka typowa 'słodka' buzia.

Może z rysow faktycznie nie ale chyba ma duże oczy 

Kownacka w ogóle była super aktorka, ja bardzo lubiłam matki zony i kochanki. Jakos z rok temu sobie to odswiezylam na vod;) kiedys jak byłam mała oglądałam to z mama

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Mysle ze ona wyczula ze może sobie pozwolić bo kontynuowalam temat próbując wrzucić swoja argumentacje ciekawa tego co odpowie ;) ale argumenty nie docierały wszystko było albo nakręcone albo przydarza sie 1% i ze ona cała ciąże pracowała w szpitalu a dzieci ma wybitne 😅

który lewacki? Rodzina zastępcza czy rodzinka pl?

@lamma dumbo a jak ty zrobiłaś ze jesteś zalogowana anonimowo?

Weszłam w Konto, zanim tam trafisz to możesz obczaic ranking psychiatrów pod spodem  ❤️ustawienia konta, bezpieczeństwo konta🔒i możesz sobie wybrać że chcesz mieć status online ukryty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lamma napisał(a):

Weszłam w Konto, zanim tam trafisz to możesz obczaic ranking psychiatrów pod spodem  ❤️ustawienia konta, bezpieczeństwo konta🔒i możesz sobie wybrać że chcesz mieć status online ukryty

O prosze. A tyle grzebalam:) i nie znalazłam;) 

kafe ogony nie lubia tego 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Nie składałabym skargi, ale nie lubię nieprofesjonalnego podejścia i przekraczania granic, irytuje mnie to i staram się z tym walczyć.

Ja mam czasem wrażenie ze ludzie traktują mnie protekcjonalnie albo ja nie stawiam granic i czuja ze mogą;) mowie tutaj dyskomfortu jako takiego nie czułam, mysle ze babeczka już przy piątku sobie popłynęła nie czując oporu z mojej str;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Serio? Byłam przekonana ze powiesz ze zastępcza 😅 po a) adoptowali zamiast prokreowac 😅 b) były tam czarna Azjatka i Cygan 😅 i pies który mial wiele praw😅

Dobra, przyznam się. Nie oglądałam żadnego z tych seriali 😝 Nie moje klimaty w obu przypadkach 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dobra, przyznam się. Nie oglądałam żadnego z tych seriali 😝 Nie moje klimaty w obu przypadkach 😉

Co do rodzinki pl to ja oglądaniem bym tego nie nazwała :D czasem leciało w tv.

rodzine zastępcza chyba oglądałam bardziej regularnie jako dziedzko. Nie mam jakiegos nie wiadomo jakiego sentymentu ale faktycznie porównując to do tych wrzasków kożuchowskiej to wydaje mi sie ze to był miły i ciepły serial jesli już porównywać taka tematykę rodzinna 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Co do rodzinki pl to ja oglądaniem bym tego nie nazwała :D czasem leciało w tv.

rodzine zastępcza chyba oglądałam bardziej regularnie jako dziedzko. Nie mam jakiegos nie wiadomo jakiego sentymentu ale faktycznie porównując to do tych wrzasków kożuchowskiej to wydaje mi sie ze to był miły i ciepły serial

Ja todzinki nie oglądałam, a rodzinę  zastępcza lubiłam do tej pory jak mi gdzieś mignie powtórka to oglądam do końca.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Ja todzinki nie oglądałam, a rodzinę  zastępcza lubiłam do tej pory jak mi gdzieś mignie powtórka to oglądam do końca.😄

Ostatnio czytałam o Kownackiej jakaś wzmiankę ze podobno tam na planie panowała rodzinna atmosfera i oni sie wszyscy autentycznie lubili i traktowali rodzinnie, wiec może temu;) wyszło po prostu autentycznie. A po jej odejściu byli zdruzgotani i jednomyślnie stwierdzili ze dalsze kręcenie bez jej postaci nie ma żadnego sensu 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi