Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

ona nas tu przyjęła mimo ogonów które usiłowały rozwalić to forum.

To była selekcja wg regulaminu. Nic więcej. Każdy ma prawo się zalogować.  Wy jesteście bo nie rozrabiacie a nawet fajnie się z wami rozmawia. I nawet macie pinezke 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, eRCe napisał(a):

Wow, jestem pod wrażeniem... wpis ginekomastii zniknął w ułamek minuty. Imponujące. Muszę jutro pokazać tej z BOK-a 😆

O ginekomastii jak o ginekomastii a gdzie jest bycznik? 🤣🤣🤣 a tak sie odgrażał ze nas dosięgnie 😀 na razie został pojaśniony w czasie poniżej minuty 

Teraz, eRCe napisał(a):

On jest teraz pieniężny, stać go na NordVPN ;)

Pieniężny niepieniężny, nie jest w wawie Śródmieście 😀

7 minut temu, Nesia napisał(a):

To była selekcja wg regulaminu. Nic więcej. Każdy ma prawo się zalogować.  Wy jesteście bo nie rozrabiacie a nawet fajnie się z wami rozmawia. I nawet macie pinezke 😁

Regulamin można tez czytać różnie:) spowodowaliśmy spory bajzel wtedy po to żeby pisać tylko w off topie wiec mysle ze jakby trzeba było to by sie kij znalazł:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

O ginekomastii jak o ginekomastii a gdzie jest bycznik? 🤣🤣🤣 a tak sie odgrażał ze nas dosięgnie 😀 na razie

To jest właśnie to co piszę Pulsarom... Nie ma takiej siły, gdy jest aktywna moderacja... Nic nie zrobią, ani floodu, ani multikonciarstwa, wszystko się szybciutko wysypie, ale mod nie może wpadać na pięć minut i znikać na pozostałe 55 min. bo dzięki temu właśnie Bycze i Cyce triumfują na kafe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

To jest właśnie to co piszę Pulsarom... Nie ma takiej siły, gdy jest aktywna moderacja... Nic nie zrobią, ani floodu, ani multikonciarstwa, wszystko się szybciutko wysypie, ale mod nie może wpadać na pięć minut i znikać na pozostałe 55 min. bo dzięki temu właśnie Bycze i Cyce triumfują na kafe.

Co do lezaka to Dobra nie skumalam ze na vpn go stać 😀i w tym sensie jako pieniężny mógłby tu być 

co do tej organizacji tam to ja nawet nie chce już tego komentować bo to jest jakis absurd 😀 ja codziennie rano z banem a obok 2 strony spamu i bloków byczego z weekendu😀 moim zdaniem oni to maja już gdzieś tylko sie dziwie czemu nie zamkneli. Mimo wszystko może jakaś wartość reklamowa tam jest.

to nawet nie jest kwestie moderacji żeby była ciagle, bo tutaj jakis hejt można zglosic wrzucić do ingora i jak poleci to poleci, tylko ze technicznie nie ma możliwości blokowac. Moim zdaniem to jest clue 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahaha. Pora spać. W dzień będziemy piec precle 😉

Hah dopisuje do dziennika rzeczy które zrobiłam dzieki wyzwaniu nie karmie świń blokerskich - kąpanie 😀

Tucznik już nie wie jak na siebie uwagę zwrócić i wypisuje ze mu zdjecie wysłałam. Ja jeebie co ci ludzie maja we łbie. 😀 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, eRCe napisał(a):

Nie ma rady, trzeba zacząć się stołować w Wietnamie. 

PS. Zaczynamy weekend powoli. 😉 +/- 8h

Tu byś sie z libedem dogadał:p

7 godzin temu, ironella napisał(a):

Hej Precelki, Ziemniki i wszyscy inni 🫶  Któż by się spodziewał, że te karaluszyska przypełzna tutaj ze swoimi zagrywkami.

Przyszły a co najbardziej bekowe - zostały posprzątane po kilku sekundach 😀

.

haha wiecie ze mam bana? ale co zabawniejsze cala strona blokow z wczorajszego wieczora ma sie bardzo dobrze 😀

sorry ale siedziec takim w takich warunkach to już jest poniżej godności. Wygrałam jesscze dzień hahaha często w wygrany dzień dostawałam bana to jest zabawne tez w logice moderacji

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

haha wiecie ze mam bana? ale co zabawniejsze cala strona blokow z wczorajszego wieczora ma sie bardzo dobrze 😀

sorry ale siedziec takim w takich warunkach to już jest poniżej godności 

Mnie na Kafeterii moderatorzy przestali banować, tylko dlatego, że zacząłem pisać maile do BOK, na WP-owską "abuse", czyli jakby lekko ogarnęli, że banowanie typa za zgłaszanie hejtu i spamu, który jeszcze do tego malie pisze do korporacyjnej machiny, niekoniecznie jest mądre.

Jednak wcześniej było dokładnie tak samo - ja sobie zgłaszam namiotowego, który pisze rzeczy typu: "dobrze, że matka ci zd..ła" i najgorsze wyzwiska na K, CH, P, i na drugi dzień ja mam ban na konto, bo ośmieliłem się zgłaszać, a konto namiotowca stoi, tematy z wyziwskami stoją... Korporacja obracająca rocznie miliardami złotych, która jest oficjalnym właścicielem serwisu... Szkoda słów. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Mnie na Kafeterii moderatorzy przestali banować, tylko dlatego, że zacząłem pisać maile do BOK, na WP-owską "abuse", czyli jakby lekko ogarnęli, że banowanie typa za zgłaszanie hejtu i spamu, który jeszcze do tego malie pisze do korporacyjnej machiny, niekoniecznie jest mądre.

Jednak wcześniej było dokładnie tak samo - ja sobie zgłaszam namiotowego, który pisze rzeczy typu: "dobrze, że matka ci zd..ła" i najgorsze wyzwiska na K, CH, P, i na drugi dzień ja mam ban na konto, bo ośmieliłem się zgłaszać, a konto namiotowca stoi, tematy z wyziwskami stoją... Korporacja obracająca rocznie miliardami złotych, która jest oficjalnym właścicielem serwisu... Szkoda słów. 

A moze To jednak jakies boty? Bo to jest aż niemozliwe być tak nieudolnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A moze To jednak jakies boty? Bo to jest aż niemozliwe być tak nieudolnym

Nie, to są ludzie, którzy tam od niechcenia wchodzą z przydziału, na pięć minut, pokazać, że coś robili i idą dalej robić inne rzeczy, pewnie takie, do których de facto zostali zatrudnieni.  Oni tym miejscem ewidentnie gardzą, nie chcą tam moderować, uważają to za niechciany element dnia i robią to "na odwal". Co zrobić, żeby powiadomienia nie przychodziły na konto moderatora? Zablokować konto zgłaszającego - proste. 

A tryb automoderatora, był tam wprowadzony - to ta era, gdy trolle wyklikiwały każdy temat i na liście były tematy z roku 2010, bo wszystko inne usuwał automatycznie automoderator, gdy została "nabita" odpowiednia ilość zgłoszeń. Czyli totalnie im ten pomysł nie wypalił. Z resztą to wtedy zgłaszałem, że nie da się pisać, wysyłając im screeny na maila

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, eRCe napisał(a):

Nie, to są ludzie, którzy tam od niechcenia wchodzą z przydziału, na pięć minut, pokazać, że coś robili i idą dalej robić inne rzeczy, pewnie takie, do których de facto zostali zatrudnieni.  Oni tym miejscem ewidentnie gardzą, nie chcą tam moderować, uważają to za niechciany element dnia i robią to "na odwal". Co zrobić, żeby powiadomienia nie przychodziły na konto moderatora? Zablokować konto zgłaszającego - proste. 

A tryb automoderatora, był tam wprowadzony - to ta era, gdy trolle wyklikiwały każdy temat i na liście były tematy z roku 2010, bo wszystko inne usuwał automatycznie automoderator, gdy została "nabita" odpowiednia ilość zgłoszeń. Czyli totalnie im ten pomysł nie wypalił. Z resztą to wtedy zgłaszałem, że nie da się pisać, wysyłając im screeny na maila

No pamiętam to wyklikiwanie, to było chyba gorsze niz te bloki.

no nic ja zycze naszym kochanym kolegom przyjemnego blokowania niczego, mam nadzieje ze ludzie realnie sie wyłamią tam z pisania chociaz przez ten tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No pamiętam to wyklikiwanie, to było chyba gorsze niz te bloki.

no nic ja zycze naszym kochanym kolegom przyjemnego blokowania niczego, mam nadzieje ze ludzie realnie sie wyłamią tam z pisania chociaz przez ten tydzień.

Tam już od jakiegoś czasu nie da się pisać, za każdym razem nim zdążyłam napisać post to temat był już zblokowany wiec szkoda czasu nawet próbować.  😏

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tam już od jakiegoś czasu nie da się pisać, za każdym razem nim zdążyłam napisać post to temat był już zblokowany wiec szkoda czasu nawet próbować.  😏

Ja tak samo, juz mi sie przestalo chciec tam wchodzic, poziom chamstwa mnie przerosl w pewnym momencie.

Witaj kochana, jak bylo w Rumunii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja tak samo, juz mi sie przestalo chciec tam wchodzic, poziom chamstwa mnie przerosl w pewnym momencie.

Witaj kochana, jak bylo w Rumunii?

Ooo! Cześć, kopę lat Żabo!

Super było, choć przy moim leku wysokość trochę ciężko przejechać przez te wszystkie góry i skarpy 🫣 ale bardzo fajnie. Nawet przygotowałam zdjęcia by Ci pokazać ale Ciebie już nie było na forum jak wróciłam 😔 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Super było, choć przy moim leku wysokość trochę ciężko przejechać przez te wszystkie góry i skarpy 🫣 ale bardzo fajnie. Nawet przygotowałam zdjęcia by Ci pokazać ale Ciebie już nie było na forum jak wróciłam 😔 

Oo, milo, to pokaz tutaj, tutaj chyba mozna wklejac zdjecia.

Albo daj linka do zdjec jesli masz ich sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Pokraka napisał(a):

No racja i jeszcze blokerzy śmieją ci sie w twarz bo oni konta blokujące maja tygodniami, a ty dostajesz bana za ich zgłaszanie. Tego to by nawet bareja nie wymyslil 

7 minut temu, Pokraka napisał(a):

To tutaj możesz łatwo wrzucić ale usuń dane lokalizacji itd i dobrze przeanalizuj czy nie ma nic identyfikującego na tych zdjęciach np jakiegos odbicia w butelce piwa 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi