Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dokładnie, wcale nie mają łatwiej bo kobiety są głównie oceniane przez pryzmat urody. 

Już w szkole a nawet w przedszkolu ładniejsze dzieci są faworyzowane często, ta presja że trzeba wyglądać towarzyszy nam od najmłodszych lat.

Teraz, Pokraka napisał(a):

Też tak sądzę 😁

Cieszę się ze sie ze mna zgadzasz, bo zdarzało mi się słyszeć że to ja wydziwiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Pokraka napisał(a):

Bo pisał strasznie nie logicznie i nieskładnie, być może specjalnie by ukryć kim jest.

Ja nie ukrywam A też tak pisze xd

42 minuty temu, ironella napisał(a):

Może jedynie pod względem znalezienia partnera do seksu brzydka kobieta ma łatwiej niż brzydki facet bo do związku to każdy brzydki facet i tak marzy o ładnej.

Zgadzam sie

41 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dokładnie, wcale nie mają łatwiej bo kobiety są głównie oceniane przez pryzmat urody. 

No właśnie!! Facet to może sobie odbić pieniędzmi kariera itp

41 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ale ja nie uważam się za brzydką, to poza forumowa, jak Magda jest hotką a qwerty kobieta sukcesu. Taki image 

A mój image to pierdolnięta. Zartuje to chyba nie image..  A jaki image ma pieprz i ironella i lamma i żaba i krejzi? :3 jak zapomniałam 

29 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jesli juz mowa o przyslowiach to jeszcze jest takie, ze facet musi byc tylko troche ladniejszy od diabla :D

Bo i tak ma diabła za skórą :D

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie ukrywam A też tak pisze xd

Zgadzam sie

No właśnie!! Facet to może sobie odbić pieniędzmi kariera itp

A mój image to pierdolnięta. Zartuje to chyba nie image..  A jaki image ma pieprz i ironella i lamma i żaba i krejzi? :3 jak zapomniałam 

Bo i tak ma diabła za skórą :D

No jakto, Pieprz to dewotka katolka, Ironella to marudna paniusia, Żaba to stara lewaczka, Krejzi to młoda rozpustna lewaczka. 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, ironella napisał(a):

Już w szkole a nawet w przedszkolu ładniejsze dzieci są faworyzowane często, ta presja że trzeba wyglądać towarzyszy nam od najmłodszych lat.

Cieszę się ze sie ze mna zgadzasz, bo zdarzało mi się słyszeć że to ja wydziwiam.

Niestety, ale to prawda.

Gusta są różne, czy to wydziwianie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

No jakto, Pieprz to dewotka katolka, Ironella to marudna paniusia, Żaba to stara lewaczka, Krejzi to młoda rozpustna lewaczka. 😂

🤣 ja to jeszcze tutka znaczy yyy seksworkerka, tak jednogłośnie orzekl

moj ogon fanów 😀

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Lokalnie bo Polki tudzież słowianki są ładne:p 

I Elcia jaki ma image tez 

Elcia to rozwiązła mamuśka która żadnego kabanosa nie odpuści 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak, śmieszy mnie to, bo to częsty przypadek, że ktoś jest mega gorliwy dopóki go los na próbę nie wystawi. Potem doznaje olśnienia, że był ciemiężony katolskim zabobonem i zostaje kapłanem antyklerykalizmu. Nuuuda, panie.

Jak oczekujesz wrażliwego podejścia, to sam się grzecznie zachowuj, bo ja się nie certolę z tymi co rzucają mięsem przy każdym wspomnieniu o kościele.

Jeśli chodzi o mnie, to już pisałem że nie to było przyczyną odejścia od katolicyzmu i nie to uważam za, główny problem. 

A, czyli Twoje poglądy zależą od tego jak kto się wobec ciebie zachowa? To też zgodne z, doktryną? Myślałem, że dyskutujemy na argumenty i dążymy do Prawdy? Czy jednak ta ostatnia to tylko dodatek do katolicyzmu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

Jeśli chodzi o mnie, to już pisałem że nie to było przyczyną odejścia od katolicyzmu i nie to uważam za, główny problem. 

A, czyli Twoje poglądy zależą od tego jak kto się wobec ciebie zachowa? To też zgodne z, doktryną? Myślałem, że dyskutujemy na argumenty i dążymy do Prawdy? Czy jednak ta ostatnia to tylko dodatek do katolicyzmu? 

Mówiłam co że nikt nie dąży do Prawdy bo ma ją w 4 literach zapomniales

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Myślałem, że dyskutujemy na argumenty i dążymy do Prawdy?

Sorry, nie zauważyłam. 

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Po czym zapytałeś czy pomijając prawdziwy powód śmieszy mnie opisany wycinek. Więc odpowiedziałam.

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

, czyli Twoje poglądy zależą od tego jak kto się wobec ciebie zachowa?

Poglądy są takie same tylko stopień gryzienia się w język jest zmienny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi