Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

No czymś muszą skoro na kurniku jest pan i duren. Udało mi się zachować 19 lat konto na kurniku 🙃

To Super, więc musisz byc ekspertem .Juz nic nie mówię 😂

Ale jakis skromny medal mógłbyś otrzymac za dlugoletnie członkostwo 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

To Super, więc musisz byc ekspertem .Juz nic nie mówię 😂

Ale jakis skromny medal mógłbyś otrzymac za dlugoletnie członkostwo 👍

Ja już w to nie gram od x lat i może bym był ekspertem, ale dla kogoś, kto jest w tym zielony 😄 Tam są schematy gry, których nie pamiętam. Jak się jakiś czas nie logowales, to usuwali konto, a moje dwa przetrwały. Jedno konto z 2007, a drugie z 2008.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Malowany_ napisał(a):

Ja już w to nie gram od x lat i może bym był ekspertem, ale dla kogoś, kto jest w tym zielony 😄 Tam są schematy gry, których nie pamiętam. Jak się jakiś czas nie logowales, to usuwali konto, a moje dwa przetrwały. Jedno konto z 2007, a drugie z 2008.

Ale zawsze się mozesz zaalogowac skoro ocalały.

Ja np.lubilam grac w szachy ale z kims kto był lepszy i znal zasady,bo ja nigdy do konca ich nie rozumialam,np 

Roszady ,Widełki ,Szach z odslony, Podwojny Szach i wiele innych.Gambit🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 09:40, Pokraka napisał(a):

Aha niby mam messengera i WhatsApp ale nie mam takich problemów. Może dlatego ze nigdy nie używam mikrofonu i nie gadam do tel np wyszukując coś. 

nie to kwestia zgody jaka dalas jakims aplikacja moze nie wyrazilas zgody na uzywanie przez te aplikacje mikrofonu bo go nie uzywasz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 11:17, Pokraka napisał(a):

A i @lily was here nie wiem jak Ty, ale ja bardzo powatpiewam w krystaliczność postaci Rymcyma 😉

ja obstawiam ze ten uwazany za komina to drugi nick ryma. pamietam jak mial codziennnie bany na dutcha a na nim nic nie pisal takiego wiec pewnie ma tez inne nicki, na jednym jest jezusem ktory miluje wszystkich a tego czego nie moze powiedziec jezus to mowi drugi nick forumowy. 

tam jest o jednego za duzo z tych kowbojek obstawiam ryma poza bicem, byczym, lezakiem etc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 12:57, Żaba Monika napisał(a):

A byly kiedys w ogole wybory na moda? Nie pamietam czegos takiego.

byla lapanka pare lat temu jak zmienili skrypt. to blad zwykle najgorszy wybor to wybierac tych ktorzy sami sie zglosza, ja bym takich odsiewal i zawsze odsiewalem bo jak ktos sam sie pcha tzn. ze mu na tym zalezy wiec ma pewnie jakies prywatne rachunki ktore chce wyrownac. 

podstawowa zasada to nigdy nie brac tych ktorzy sami sie dopraszaja do darmowej pracy. 

W dniu 18.09.2026 o 12:58, Żaba Monika napisał(a):

Libed chyba byl kiedys modkiem, trzeba by sie go spytac jak to sie stalo.

przypadkiem, to byly inne czesy na tlenie pracowalo malo osob tam bylo tylko 3 informatykow te skrypty to pisali samouki dlatego tam nic nie dzialalo i pewnie ciezko bylo pozniej ten invision nalozyc zeby stare zostalo i nowe dzialalo. pisalem na forum kilka miesiecy i napisala do mnie prawa reka branskiego czy bym nie chcial, nie chcialem, pozniej napisala drugi raz i sie zgodzilem. wtedy sami lowili, zeby byc modem to 12 pozostalych musialo sie zgodzic na danego osobnika. ktos tam wylawial ze swoich dzialow reszta oceniala i jak mialas 100% poparcia to ci proponowali. bylo wiele osob tez ktore nie chcialy mimo ze by sie nadawaly. nigdy sie nie bralo kogos kto sam sie dopraszal. zwykle to oscylowalo wokol parszywej 12 czyli od 10 do 12 modow bylo ktos odchodzil to szukali nowego ale wtedy tam bylo setki tematow dziennie i tysiace uzytkownikow. 

W dniu 18.09.2026 o 13:10, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Problem w tym, że elektorat nie bierze udziału w żadnych wyborach, bo dyktator ma w dupie swoje odległe księstewko bagien i krzaków.

raczej to szeregowi pracownicy sabotuja moim zdaniem licza ze jak zamkna to beda mieli mniej pracy pewnei to sie sprawdzilo na jakiejs samosi czy kowbojkach ale moim zdaniem szybciej wszystkie inne fora zamkna jak np. nerwica niz kafeterie wiec podejrzewam ze sa w bledzie. to forum ma wartosc sentymentalna dla niektorych ludzi wiec zniknie ostatnie tak obstawiam a tym ktorym kazano te fora moderowac to pewnie licza ze im wiekszy syf tym szybciej to zlikwiduja a oni beda mieli lzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 13:10, lily was here napisał(a):

Ja najbardziej lubie ten moment jak wysrywy kazirodcze i bloki zostają, a banowana jest osoba to zgłaszająca. To prawdziwy #mod wp moment 🫠

to by mialo sens bo jak sie dwie strony kloca to i jedna zglasza to tez bym dal bana temu zglaszajacemu tylko pulsar robi to bezmyslnie i on zostawia spam i spamera a banuje tych co zglaszaja jak wyzej pisalem oni robi wszystko zeby miec mniej pracy wiec jak zbanuje tych co zglaszaja to nie ma pracy bo go pewnie rozliczaja ile usunie zgloszen a jak nie ma zgloszen to ma swiety spokoj. forum nie czyta nie pisze to ma w nosie czy zablkowane dla niego pewnie lepiej jak zablokowane calkowieci bo da sie tak serwer przeciazyc ze i strona glowna dzialac nie bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 13:48, lily was here napisał(a):

A bycznik to nie jest ten sam typ co cwaniak84 który wrzucał filmy ze soba? Bo dostrzegam pewne podobieństwa.

nie, cwaniak to ten ktory pisal ze bedzie gwalcil male dzieci i trafil za to za kratki i byla chwila spokoju. nie wiem czy rok odsiedzial w wiezieniu czy psychaitryku ale nie bylo go jakis czas, pojawil sie z pol roku temu i zniknal wiec moze mial jakas kare zawieszona i mu odwiesili. 

to nie jest tirowiec to swir ktory nagrywa filmiki jak cwiczy i na pewno to byla nowa huta poznalem te bloki wiec on stamtad jest i pewnie jak wiekszosc leni i nierobow myslal ze zostaniee jutuberem jak nagra jakies bzdury i bedzie z tego zyl wiec nagrywal swoje grube cielsko a jak mu bardziej odbijalo to pisal cos o dzieciach. wyjdzie to znowu go zobaczysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 17:18, lily was here napisał(a):

Ja mam swoja teorie nt orleniary:p ale to już o orleniarze niech rym we własnej sie wypowiada 

orleniara skonczy jak stypiara kiedys rym zapomni ze ona byla :D taka moja teoria. lezak z dwa razy zapomnial w piatek ze ma isc na randke i popadla w niebyt. 

W dniu 18.09.2026 o 18:27, Malowany_ napisał(a):

Rymciuś, a jakbyś zobaczył, że ktoś napada na słabszego, to co byś zrobił? Idziesz dalej niewzruszonym, a w głowie powtarzasz "nie wciągnięcie mnie w ten konflikt"?

z doświadczenia ci powiem ze mieszanie sie w cudze konflikty prowadzi do tego ze za chwile oni sie pogodza a ty masz dwoch wrogow. 

jak sie dwoch meneli bije i najlepiej niewzruszonym isc dalej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 18:57, eRCe napisał(a):

Widzę ludzi generalnie bardzo niezadowolonych, często głęboko niestety nieszczęśliwych wchodzących w spory o pietruszkę (tak naprawdę) z innymi nieszczęśliwymi ludźmi.

to ze ktos nie pozwala z siebie robic idioty na jakims forum nie znaczy ze jest nieszczesliwy. 

W dniu 18.09.2026 o 19:00, eRCe napisał(a):

natomiast miał rację pisząc że te kłótnie, wojny na forum są odrażające.

on tam nie jest od oceniania tylko od sprzatania. jakby sprzatal to by to miejsce nie bylo tak odrazajace jak jest. 

a juz zwracanie sie do ludzi obelgami ktorych uzywaja wobec nich swiry w stylu płaska, bezplodna czy co on tam napisal to juz ponizej wszelkiej krytyki. jak mu sie nie podoba miejsce pracy to niech ja zmieni to jakby ci sprzedawczyni w zabce powiedziala idz stad bo masz zeby krzywe. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi