Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

@Pieprz w moździerzubardzo polecam. Nawst dałaś mi zajebisty pomysł, serio dzięki, dajcie mnie do ignora

@ironellano to co nie mogę napisać o rzepie pod twoim postem, nie przesadzaj. Nie będziecie mnie tu wciąż wołać i wołać to ja nie będę tu pisać. Ja już zakończyłam temat, bo widzę że nie jest to coś zdrowego tylko alarmujace wg mnie żeby modus operandi pisać innym ludziom. I mówię to z troską już naprawde, jako jej przyjaciele razem z libed byście się zatroszczyli może o nią a nie o to żeby robić afery. Ciężko opisać nawet

@Żaba Monikalluzik ja też nie wiem mi się wczoraj już znudziło i napisałam o tym. A tu jutro będą znowu rzepy w powiadomieniach;/ ja to się zawsze w coś wladuj

@libed gadam bo w oczekiwaniu na kolejny wpis tu do mnie. Dziwnym trafem od 2 czy 3 dni zawsze pisze jak ja wyjdę dopiero i mnie tu nie ma. Tak jakby chcieli to przyciągac w nieskończoność. Może weź jej zaproponuj bardziej zajmujący temat albo coś takiego? Jej i koleżankom. 

Ja tu teraz mam serio problem bo coś odjebalam w domu i są poważne sprawy na glowie także no nie wiem czy tak będzie śmiesznie i zabawnie ze mną. Strasznie męczycie buły. Nie cytujcie mnie i nie ciągnijcie bo robicie tu totalny ściek. Nawet ma mi po wymianie zdań ze mną po 2 dniach czy Max 3 nam przeszło A wy co robicie przedszkole szkole czy gimnazjum. Moze jednak dramy i aferę nakrecajcje z kimś z kafe? Już nie wspominając ze wciąganie w hejt osoby ze słabą i chorą psychiką przez osoby zdrowe czyli was jest totalnie słabe. Ja to może nie mam najsłabszej ok ale jest tu wiele takich osób. Bardzo się cieszę że padło na mnie a nie na tyranie kogoś kto się tym przejmie albo pogorszy sobie tym zdrowie. 

Dobranoc wam albo raczej do mojego następnego logowania, bo przecież dalej będzie ciągnąć żenujący vibe a jako ta małpka będę was zabawiac. Takie to dojrzałe, nic tylko się od was ucz 

:D emotikon dla Was A teraz muszę wrócić myślami do swojego problemu. Eloszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja to może nie mam najsłabszej ok ale jest tu wiele takich osób. Bardzo się cieszę że padło na mnie a nie na tyranie kogoś kto się tym przejmie albo pogorszy sobie tym zdrowie. 

santo subito !!! 

zglosze cie jak beda szukali patrona umeczonych. 

nie obraz sie ale strasznie dramatyzujesz a ja nawet nie wiem o co ci chodzi za bardzo. 

bronisz ucisnionej elki ? nie martw sie o nia ona swietnie se radzi i nikt jej tu krzywdy nie robi a jak trzeba jej bronic to sie ja bedzie bronic na razie nie ma takiej potrzeby bo od jakiegos czasu unika moonow i innych problemow. co najwyzej odwala cos bekowego. bardziej tobie by sie jakis patron zapobiegajacy glupotom przydal niz elce. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi