Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzisiaj sobie wychodzę na taras, a tam dom obok, co się zastanawiałem czy ktoś mieszka, bo zawsze pusto, to akurat dzisiaj sobie sąsiadka siedziała na krześle i miała relaks, ale blond kobitka szczupła, i klapeczki i krótkie szorty, zajebista. :D Coś po 40 myślę, ale niezła. Takie sąsiadki to ja rozumiem. :P 

Oczywiście udałem, że mnie nie ma, chyba nawet mnie nie zauważyła, a bałem się odezwać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jak będzie słońce to chyba offline dzień będzie i sobie na tarasie poleżę, może znowu będzie blond sąsiadka. :D 

A wieczorem ślub z Zosią :P Może się opalę trochę. Ciekawe jaka jutro pogoda.

Jak coś to zapraszam wszystkich na opalanie się. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A ja dzisiaj sobie wychodzę na taras, a tam dom obok, co się zastanawiałem czy ktoś mieszka, bo zawsze pusto, to akurat dzisiaj sobie sąsiadka siedziała na krześle i miała relaks, ale blond kobitka szczupła, i klapeczki i krótkie szorty, zajebista. :D Coś po 40 myślę, ale niezła. Takie sąsiadki to ja rozumiem. :P 

Oczywiście udałem, że mnie nie ma, chyba nawet mnie nie zauważyła, a bałem się odezwać. 

Ale tarasu to zazdroszczę. Dzisiaj trochę chłodniej. Polezalbym do późna na leżaku w bluzie z kapturem i poczilował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Już prościej się nie da 😴

Na obrazkach jakiś screen z malowidłem i opisem i czy na tel czy normalnie na kompie bo to też istotne dwa różne widoki są.

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Polezalbym do późna na leżaku w bluzie z kapturem i poczilował.

Zapamiętałem że leżak to też ktoś od Was 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Na obrazkach jakiś screen z malowidłem i opisem i czy na tel czy normalnie na kompie bo to też istotne dwa różne widoki są.

Xd

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Postać znana 😂ale na nim to bym nie chciał leżeć 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Ale tarasu to zazdroszczę. Dzisiaj trochę chłodniej. Polezalbym do późna na leżaku w bluzie z kapturem i poczilował.

Spoko zapraszam, a jutro zapraszam wszystkich na mój ślub i Zosi, o 20 w Thais :D i wesele też będzie. 

Taras dość spory, więc z 5 osób nawet wejdzie :P Dzisiaj może sobie w nocy pójdę pospać pod gołym niebem :P na kocu :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

Na obrazkach jakiś screen z malowidłem i opisem i czy na tel czy normalnie na kompie bo to też istotne dwa różne widoki są

Kocie, nic nie musisz robić ponad normę. Tylko mi przypnij pinezkę i zablokuj temat, żeby w nim nie pisać. A jeśli po 3 dniach stwierdzisz, że cię od niego bolą oczy, to usuniesz go. Może być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Spoko zapraszam, a jutro zapraszam wszystkich na mój ślub i Zosi, o 20 w Thais :D i wesele też będzie. 

Taras dość spory, więc z 5 osób nawet wejdzie :P Dzisiaj może sobie w nocy pójdę pospać pod gołym niebem :P na kocu :D 

A masz jakiś leżak? Można coś zapalić? Dalia będzie?😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Myślałem, że ważę może 85 kg albo 90 kg, a tu 3 dni bez jedzenia i 99 kg, no ekstra :D Jestem teraz załamany i czuję złą energię :P 

Tez mysle, ze niepotrzebnie sie tak zameczasz, z jednej ekstremy w druga, to nie jest zdrowe i efekt jo jo murowany.

Wiem, ze czasem trudno jesc mniej, zwlaszcza jesli babcie dobrze gotuja, ale to jedyna droga do schudniecia. Jeszcze Ci sie przyplata jakas choroba od tych glodowek i tyle z tego bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi