Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie wiem nie znam ludzi stad ale po jezyku to raczej mlodsze 

tylko daj znac wczesniej jak znowu bedziesz jakies afery robil baby sie beda bily a ty bedziesz upublicznial co ci pisaly :D

to bekowe bylo a ja sie zawsze spozniam :D

Zmieniłem się i już takich krzywych akcji nie odwalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

tylko daj znac wczesniej jak znowu bedziesz jakies afery robil baby sie beda bily a ty bedziesz upublicznial co ci pisaly :D

Antyreklamę mi robisz. Wiedziałem że mogę na ciebie liczyć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Malowany_ napisał(a):

O, może ty mi pomożesz. Słabo mi idzie zagadywanie i bajera kobiet, ale wymyśliłem tekst na podryw, jakby mi się jakaś spodobała. Ja ci go powiem teraz, a ty mi podpowiesz, czy robi wrażenie, czy tak się mówi, czy nie wypada, albo czy może go trochę zmienić ok?

nie moje rady beda bledne bo ty lubisz tepaczki jak iskra a ja nie mam pojecia co sie takim moze podobac wiec sie nie sprawdzi. takim jak lubisz to opowiadaj ze jestes wierzacy i prefereujesz tradycyjne wartosci i chcialbys miec podreczna ktora bedzie siedziala w domu i ogladala seriale na taka przynete powinna ryba wziac. 

i nie rob teggo co na kafe czyli nie wklejaj chlopa bez spodni i nie mow ze kuzyn robi zdjecie dziecku a sam sciaga spodnie bo to mocno creeepy i nie dziwie sie ze bandzior czula niesmak. u niej sie powinien sprawdzic podryw jak wyzej czyli ze szukasz porzadnej baby podrecznej na ktora bedziesz pracowal na 3 etatach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

A liga włoska to ma takie swoje fale... Jest taki okres, gdzie ich kluby jak Juve, Milan itp grają rewelacyjnie, są okresy, gdzie idzie im gorzej... Obecnie piłka włoska ma pewien kryzys.

wole jak klub gra raz tak raz tak niż jak nakupuje zawodników i zawsze wygrywa real bo to nudne juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Zmieniłem się i już takich krzywych akcji nie odwalam.

dorosli ludzie sie nie zmieniaja poza tym to sa geny

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jak ja byłam w pieleszach jak on grał to nie czytałam tego 

niedawno dementowal a w tych gazetach znaczna czesc artykulow wymyslona kompletnie od czapy

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Antyreklamę mi robisz. Wiedziałem że mogę na ciebie liczyć .

nie znasz sie jak baby wiedza ze sie inne o kogos bija to lgna do takiego bad boya bo mysla ze taki dobry ze az sie bic trzeba

toi chlop mysli wlasnie tak jak ty ze jak o jakas babe sie trzeba bic to lepiej olac i znalezc inna ale baba mysli odwrotnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moje rady beda bledne bo ty lubisz tepaczki jak iskra a ja nie mam pojecia co sie takim moze podobac wiec sie nie sprawdzi. takim jak lubisz to opowiadaj ze jestes wierzacy i prefereujesz tradycyjne wartosci i chcialbys miec podreczna ktora bedzie siedziala w domu i ogladala seriale na taka przynete powinna ryba wziac. 

i nie rob teggo co na kafe czyli nie wklejaj chlopa bez spodni i nie mow ze kuzyn robi zdjecie dziecku a sam sciaga spodnie bo to mocno creeepy i nie dziwie sie ze bandzior czula niesmak. u niej sie powinien sprawdzic podryw jak wyzej czyli ze szukasz porzadnej baby podrecznej na ktora bedziesz pracowal na 3 etatach

Iskra nie jest tępaczką. Z dupy mu się zsunęły i wielkie mi halo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, libed napisał(a):

No nie ma tu wielu ludzi. Ale jest discord forumowy tam jest więcej. W moim wieku to jest tu chyba tylko @Cynthia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dorosli ludzie sie nie zmieniaja poza tym to sa geny

niedawno dementowal a w tych gazetach znaczna czesc artykulow wymyslona kompletnie od czapy

nie znasz sie jak baby wiedza ze sie inne o kogos bija to lgna do takiego bad boya bo mysla ze taki dobry ze az sie bic trzeba

toi chlop mysli wlasnie tak jak ty ze jak o jakas babe sie trzeba bic to lepiej olac i znalezc inna ale baba mysli odwrotnie

Wtedy miałem trudny okres w życiu i ciężko było nad sobą zapanować, teraz wszystko pod kontrolą i nic nie wywalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, libed napisał(a):

o dalia jest chyba mloda i chetna na spotkania i nie macie daleko do siebie chyba :D

A pływać umie? Xd ja nie jestem chętna na randki. Jak będę potrzebować randki to ściągnę tinderka i szybko znajdę takie dupery jak Mieciel :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Mieciel to trochę do mojego ojca podobny jak żył, bo mój ojciec był utytułowanym sportowcem, trenował kick-boxing i puchary i medale miał i w ogóle, podobno był pięknym facetem i wielkoludem :P 

Ale trenował od nastolatków, a ja niestety tylko choroby psychiczne i łeb w komputer, czasem na perkusji grałem i w zespołach :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwne ze wygląda że tylko ja piszę i w kółko 

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ten Mieciel to trochę do mojego ojca podobny jak żył, bo mój ojciec był utytułowanym sportowcem, trenował kick-boxing i puchary i medale miał i w ogóle, podobno był pięknym facetem i wielkoludem :P 

Ale trenował od nastolatków, a ja niestety tylko choroby psychiczne i łeb w komputer, czasem na perkusji grałem i w zespołach :D 

Pytałam Cię Fifi o tatę ale nie odpowiedziałeś to uznałam że nie chciałeś odpowiedzieć i już nie pytam

Musiał być zajebisty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Wtedy miałem trudny okres w życiu i ciężko było nad sobą zapanować, teraz wszystko pod kontrolą i nic nie wywalam.

Gdybyś wywijal to byś się lepiej wpasowal hmm chociaż chyba u was jest więcej swirow niż tutaj

Nawet nie chyba a na pewno bez urazy xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie dziwne ze wygląda że tylko ja piszę i w kółko 

Pytałam Cię Fifi o tatę ale nie odpowiedziałeś to uznałam że nie chciałeś odpowiedzieć i już nie pytam

Musiał być zajebisty 

Pytałaś? A ja chyba nie widziałem.

No miał 19 lat jak mnie spłodził, widziałem jego foty, to miał niezłe mięśnie i w ogóle, szkoda, że mu się zmarło, bo był wojownikiem, ale może i dobrze, bo syn mu się trochę nie udał, hahah :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Przestań nie mów tak 

A odpowiadając na Twoje pytanie, to kilka dni temu Malowany na kafe zrobił temat, że jakiś Polak przepłynął bałtyk, to ja pisałem, jak to zajebiście jest sobie pływać w nocy, oglądając gwiazdy albo wieczorem leżeć sobie w wodzie na plecach i oglądać zachód słońca, to Malowany coś napisał typu, że coś takiego to głupota, bo można się utopić... 😕 

Więc nie wiem, czy umie pływać :P 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Iskra nie jest tępaczką. Z dupy mu się zsunęły i wielkie mi halo.

no moim zdaniem jest, ja wiem ze dla ciebei nie jest. 

juz samo to ze animuje czas tatusiowi 3 dzieci ktory marzy o tym zeby zdominowac mlodego chlopca mowi samo za siebie. 

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A pływać umie? Xd ja nie jestem chętna na randki. Jak będę potrzebować randki to ściągnę tinderka i szybko znajdę takie dupery jak Mieciel :D

nie wiem czy umie niech sam odpowie ja go tak dobrze nie znam. ryby lowi to moze umie plywac

9 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ten Mieciel to trochę do mojego ojca

tak podobny jak ty do kyliana mbape. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Gdybyś wywijal to byś się lepiej wpasowal hmm chociaż chyba u was jest więcej swirow niż tutaj

Nawet nie chyba a na pewno bez urazy xd

Rzadko tutaj zaglądałem, ale wydaję mi się, że tam jest zdecydowanie więcej. Wiedzę, że już zostałem sklasyfikowany 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi