Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

A czemu dalila sie obraziła na ten temat? Przecież to nie my ja hejtowalismy tylko przyszła tu w gości babeczka która mocno agitowała za wywaleniem nas z tego forum 😅 trochę ironia losu 

Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi i o jakie dramy, a Dalila do mnie też, że za dużo chciałbym wiedzieć, jakieś forumowe sekrety i intrygi, i pewnie ma już chłopaka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, lily was here napisał(a):

A czemu dalila sie obraziła na ten temat? Przecież to nie my ja hejtowalismy tylko przyszła tu w gości babeczka która mocno agitowała za wywaleniem nas z tego forum 😅 trochę ironia losu 

Ja wkleiłam tu 3 linki z kafe, gdzie bardzo chamsko o niej pisano - żeby miała tego świadomość co tam się dzieje, jaki poziom trzymają tam niektóre wątki które powstają na kanwie tutejszych rewelacji. I że może w takim przypadku lepiej pisać takie rzeczy na priv a nie na głównej bądź też być mniej wylewnym tutaj.

Ona mi "uprzejmie" doniosła że ktoś się z nią kontaktował na mój temat - gdzie z nikim nie utrzymuje takich prywatnych korespondencji. Potem jakiś screen ze to niby jakiś Kuba Rozpruwacz - jak wchodzę na typa fb to jest to chłop z okolic Sopotu, jakiś konfiarz/ narodowiec. Ja nie znam nikogo stamtąd. Zatem wtf... Nie wiem kto tu jest znad morza...

Potem zaczęły się grupowe podjazdy do mnie na temat obciągania itd.

To się zamieniło w kloaczny poziom.

Jak się chce odwrócić kota ogonem to jeździe się najniższymi tekstami właśnie.

Zbyt przeceniałam niektóre osoby.

Jeśli będą dziać się dalej dziwne rzeczy to tak tego nie zostawię. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

O czym? 

Mnie to lata, bo ja z Dalilą nie jestem, więc nie chce nikogo obrażać. :D 

No ale jednak ktoś o niej tam chamskie wątki zakładał. O taki poziom kafe właśnie mi chodziło. 

Mnie też lata, bo to obca osoba ale dobrze czasem wiedzieć. Tak mi się wydawało.

Ale widzę że szkoda się było odzywać. Natomiast jak ma jakieś takie rewelacje że ktoś się z nią kontaktował niby o mnie to się pisze do mnie na priv a nie wywleka na ogólnym. No chyba że chce się specjalnie robić szopkę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

No ale jednak ktoś o niej tam chamskie wątki zakładał. O taki poziom kafe właśnie mi chodziło. 

Mnie też lata, bo to obca osoba ale dobrze czasem wiedzieć. Tak mi się wydawało.

Ale widzę że szkoda się było odzywać. Natomiast jak ma jakieś takie rewelacje że ktoś się z nią kontaktował niby o mnie to się pisze do mnie na priv a nie wywleka na ogólnym. No chyba że chce się specjalnie robić szopkę. 

Dziwne to trochę, bo kuba rozpruwacz to przecież chyba jakiś morderca był? 

W sumie to też by mnie to martwiło, i dlaczego akurat o Ciebie się kontaktował?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dziwne to trochę, bo kuba rozpruwacz to przecież chyba jakiś morderca był? 

W sumie to też by mnie to martwiło, i dlaczego akurat o Ciebie się kontaktował?? 

Bo może ja chcę poznać wiedzę "cmentarną" (już tak mi ktoś kiedyś pisał) a także ruszam pewne niewygodne tematy. Multum dziwnych kont tu do mnie wypisywało.

A w to że to był akurat ten chłop ze screena to tylko dziecko by chyba uwierzyło. 

Cóż mógłby chcieć ode mnie konfiarz/ narodowiec/ myśliwy / leśny rajdowiec z  Zoppot. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Bo może ja chcę poznać wiedzę "cmentarną" (już tak mi ktoś kiedyś pisał) a także ruszam pewne niewygodne tematy. Multum dziwnych kont tu do mnie wypisywało.

A w to że to był akurat ten chłop ze screena to tylko dziecko by chyba uwierzyło. 

Cóż mógłby chcieć ode mnie konfiarz/ narodowiec/ myśliwy / leśny rajdowiec z  Zoppot. 

Serio? O k*#$@

Nie wiedziałem, że tutaj takie gagatki wchodzą w ogóle. 😕 Ja też bym się bał, gdybym takie wiadomości dostawał.

Do mnie tylko Fuji pisali i Dalila, i tylko tyle. Żadnych dziwnych wiadomości tego typu nie miałem... 

To ja chyba się boję spotykać z Dalilą w takim razie teraz.

Może już lepiej zapomnieć o tym. :D Miło było, ale za duże ryzyko, a ja nie wiem w co się wmieszam, w razie czego.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi