Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Wątpię.

Już kilka detoksów od kafe i nerwica zaliczyłem :D W zeszłym roku chyba z dwa miesiące tam nie wchodziłem, co leżak już myślał, że nie żyje. :D 

I to zanim tutaj się zarejestrowałem, ale byłem samotny i nie mogłem nikogo poznać w realu, więc wróciłem, mimo że jak się odłączyłem od neta, to zacząłem czytać w końcu książki.

A teraz jestem uzależniony od gierki, a tutaj mi Dalila czy Shadow radzą, żebym przestał grać, a to raczej mało realne, że przestane. :D Mam za duży bajzel w głowie, a granie w gierki pozwala mi wyłączyć mózg na dłużej, bo tak to jestem ciągle rozkojarzony i bujam w obłokach. 

Mam nadzieję, że jeśli stąd zniknę, to jak wrócę, to nie będę miał zbanowanego konta, bo tam na srafe ciągle zbanowane konta mi zryły psychikę dość mocno, i teraz mam wiecznie schizy. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Może ja, a może nie ja. :D 

Byłoby to bardzo nieludzkie drogi chłopcze spotykać się prywatnie z kobietą, która jest do ciebie przyjaźnie nastawiona, a potem tworzyć za jej plecami świńskie wątki w innym miejscu, a tu grać miłego. Mam nadzieję, że to jednak nie ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Dobra, ja uciekam, jestem zajęty graniem w gierki, muszę levele wbijać.

Nie mam już głowy do tej atencji i korespondencji. Spróbuję tu nie pisać z tydzień. Pa :D 

Do jutra wobec tego 😅

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Byłoby to bardzo nieludzkie drogi chłopcze spotykać się prywatnie z kobietą, która jest do ciebie przyjaźnie nastawiona, a potem tworzyć za jej plecami świńskie wątki w innym miejscu, a tu grać miłego. Mam nadzieję, że to jednak nie ty.

To on. Nr 2 i 3 to sa tematy autorstwa fifiego akurat. W sensie założył te wątki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Weź mnie nie rozśmieszaj, że ja się tam udzielam.

Swoimi wpisami tutaj dajesz pożywkę psychicznym typom z kafeterii, którzy zakładają tam o tobie wątki z bardzo niefajnymi tekstami. Zajrzyj tam czasem i popatrz co się dzieje. 

https://f.kafeteria.pl/temat-7951787-filip-sie-spotkal-z-dalila-z-nerwicy-nad-jeziorem-i-plywali-razem/?page=3

https://f.kafeteria.pl/temat-7951864-dalila-na-nerwicy-zapytala-co-by-kto-robil-jakby-byla-wojna-a-admin-napisal-ze-kupil-by-pada-i-cwyczyl-latanie-dronem-fpv-a-wiecie-co-ja-bym-robil-droniarzom/?tab=comments#comment-59368075

https://f.kafeteria.pl/temat-7951088-wiec-chyba-faktycznie-sie-spotkamy-z-dalila-z-nerwicy-jee-d/?tab=comments#comment-59344612

Jak ci nie przeszkadza że tam ktoś wypisuje obleśne rzeczy o tobie. Tamto miejsce jest totalnie bez kontroli. 

A sorry my bad. 2 pierwsze to bycznik

nr 3 to fifi 

8 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Sorry jednak nr 2 fo bycznik i on jest pojebany ostro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Kafeteria to przystań dla wielu nieleczonych psycholi i wiele wpisów można podciągnąć pod jakieś paragrafy.

Zresztą ktoś tam pisał, że go zamknęli za wpisy w internecie, ale nie wiem ile w tym prawdy.

W sensie na Kafe?

bo Ogolnie ostatnio była historia ze gość pisał, ze planuje zamach na przedszkole i go zgarnęli smutni panowie.

co do Kafe i paragrafów - jak najbardziej - byczy wielokrotnie oststnio pisał, ze będzie ‚Mścił sie na ludzkości’ za jego niepowodzenia. Przypominam ze on ma dostep do broni jakiejś tam(nie znam

sie na tym).

już nie wspominając o wielokrotnych ‚zaleceniach’ wieszania sie jednych do drugich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak już mówiłam jestem z czasów pomarańczowych nicków 😀 czyli daaawno temu.

Pamiętasz leśną? uczuciowego trupa? studzię? 

Ja studzię kojarzę ale tylko z tego co o niej pisali bo jak przyszlam to jej już nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, lily was here napisał(a):

W sensie na Kafe?

bo Ogolnie ostatnio była historia ze gość pisał, ze planuje zamach na przedszkole i go zgarnęli smutni panowie.

co do Kafe i paragrafów - jak najbardziej - byczy wielokrotnie oststnio pisał, ze będzie ‚Mścił sie na ludzkości’ za jego niepowodzenia. Przypominam ze on ma dostep do broni jakiejś tam(nie znam

sie na tym).

już nie wspominając o wielokrotnych ‚zaleceniach’ wieszania sie jednych do drugich.

Nie wiem czy za wpisy na kafe go zgarnęli, ale był taki gość, który pisał, że go zamknęli za to, co pisał w internecie i że teraz już się zmienił. Chyba że to było tutaj, ale wydaje mi się, że jeszcze na kafeterii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Kafeteria to przystań dla wielu nieleczonych psycholi i wiele wpisów można podciągnąć pod jakieś paragrafy.

Zresztą ktoś tam pisał, że go zamknęli za wpisy w internecie, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Tam swego czasu latało zdjęcie jakiejś brunetki w białej koszuli, chyba przebywającej w Niemczech. Nie wiem czy nie było z tego grubszej sprawy typu cyberstalking.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Tam swego czasu latało zdjęcie jakiejś brunetki w białej koszuli, chyba przebywającej w Niemczech. Nie wiem czy nie było z tego grubszej sprawy typu cyberstalking.

Ech, to jeszcze kulturalnie, potem latało zdjęcie nagiej userki i każdy mógł sobie oglądać 😅

Dodam, że to nie ona je udostępniła dla wszystkich, wysłała je nieodpowiedniej osobie na priwa.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Wydaje mi się, że to nie jest ta sama Mała Mi co na kafeterii. Tamta była antyszczepem i anty-naukowa, a ta czasem coś doradza na temat zdrowia i zwykle jest to oparte na naukowej medycynie. Z tego co zaobserwowałam.

Hahaha to w takim razie to ta sama mała mi. Zerknij na wątek @panPytajnick tam jest anty-lekowa, mimo że zaczęła studia medyczne i nie skończyła, i to jeszcze doradza chorym osobom ale ok ma prawo, nawet że ktoś mówił mi że cierpi na paranoję

2 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Zauważyłem że subtelnie ale jednak oceniasz mocno innych, przy tym stawiasz diagnozy co kto ma, na co choruje, z czym się mierzy. Swoją drogą zawsze byłem do Ciebie pozytywnie nastawiony i nie mam myśli ksobnych, moja droga. Dobrze Ci życzę 

Ja bardzo dużo tu ludziom sugeruje co mogą mieć bo chce się dzielić wiedzą. A Ty się o myśli ksobne nie obrażaj, każdy ma ten typ myśli kto ma niską samoocenę, to fobie społeczną i wiele innych itd itp A ty właśnie przecież masz fobie więc co chcesz? 

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To ona ma odpowiadać za to, że ktoś jest walnięty i przez to wycofać się z życia internetowego? To może zróbmy taki eksperyment, że ja tam pozakładam tematy o tobie więc ty stąd odejdziesz. Pasuje ci taki układ?

No dokładnie, co mnie obchodzi ze ktoś gdzieś tam wypisuje brednie na mój temat. Miłej zabawy Xd 

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak się wywleka takie niuanse ze spotkań prywatnych na ogólnym a nie na priv z drugą stroną to daje się właśnie pożywkę na takie obgadywanie przez jakiegoś czuba. 

A też nie wiadomo czy to nie ktoś stąd takie rzeczy tam tworzy. 

Pozakładasz tematy to będę je zgłaszać i tyle.

No tragedia duży problem 

2 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Może ja, a może nie ja. :D 

Xd dzięki fifi

2 godziny temu, brum.brum napisał(a):

A ja sobie myślę, że nikt tutaj nie chce żebyś wylogowała się  z forum na stałe. Zakładasz fajne tematy, udzielasz się w ciekawych dyskusjach. Bardziej chodzi czy czasem nie za dużo i za często tego

Mnie nie chodzi o to co inni chcą tylko co dla mnie lepsze. Inni których nie znam, ludzie z neta. Skoro to co pisze jest fajne to dlaczego jest tego za dużo? Dziwne się tak martwić trochę o obcą osobę nie?

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Aaa, a ja myślałam, że z nią się pomyliłaś.

Mała Mi to była taka szurówa, która nawala w czasie pandemii o światowych spiskach, często się z nią kłóciłaś 😅

@Dalila_ jeśli odejdziesz to tutaj nic się nie będzie działo, ale rób co dla Ciebie jest korzystne.

Wiem nikt nie będzie zakładał tychze arcyciekawych waznych tematów :D no ale nie będę tylko dlatego tu zostawać. Nie płacą mi co już mi mówiłam libed i Krejzi :D

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

O to mi właśnie chodzi. Bo niefajne jest gdy w podobnej sytuacji jeździ się np. po Verinii, że zakłada dużo wątków i dużo pisze. Wtedy dogadywano Verinii, że pewnie hipomania albo coś w tym stylu. Takie to trochę dla mnie dziwne. 

Kto o niej jeździł że zakłada tematy i dużo pisze? Wtf każdy ja chwalił że mądre zakłada tematy i wszyscy to docaniali, przeczytaj co pisali jak poprosiła o usunięcie a nie jakiej paranoję wysnuwasz? Do niej byly pretensje bo emocje jej puszczaly i potrafiła wzywać brzydko. Jak mnie że wredną suką jestem. A to że wykorzystuje ludzi to nie ty przypadkiem kiedyś opowiadała? :D

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

Trochę słaba jednak analogia, bo ona akurat sie z nim spotkala

No to co, znaczy że mam odpowiadać za to co pisze? Jak pisze brednie to brednie, akurat on nie wąchał majtek moich :D

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Hahaha to w takim razie to ta sama mała mi. Zerknij na wątek @panPytajnick tam jest anty-lekowa, mimo że zaczęła studia medyczne i nie skończyła, i to jeszcze doradza chorym osobom ale ok ma prawo, nawet że ktoś mówił mi że cierpi na paranoję

Tak, na pewno jestem tą samą małą mi. I wszystkie nicki mała mi w internecie są moje. Powiem więcej, nawet byłam "lewą" dziewczyna pani Tove Jansson w końcówce lat 70-tych 🤣

Jak już powiedziałaś a, to powiedz i b. Czyżby takie rewelacje tworzył Fuji, który wypisywał do mnie o tobie i o innych albo brum brum? No bo któż mógłby cię informować o mnie i po co... O zwykłym userze tego forum.

Może jeszcze opowiedziano ci że zarabiam pisaniem tutaj 😃

Zawsze służę pomocą w sprawach dot. cyberstalkingu, mam dobrą rękę do wybierania skutecznych adwokatów. Jeśli chodzi o tę "paranoję" -  jak to nazwałaś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja bardzo dużo tu ludziom sugeruje co mogą mieć bo chce się dzielić wiedzą. A Ty się o myśli ksobne nie obrażaj, każdy ma ten typ myśli kto ma niską samoocenę, to fobie społeczną i wiele innych itd itp A ty właśnie przecież masz fobie więc co chcesz? 

Niefajnie pojechałaś brum.brum-owi.

Równie dobrze tobie można napisać, że tworzenie przez ciebie pierdyliarda wątków oraz opisywanie z detalami prywatnego spotkania z kimś innym z tego forum na głównej, a nie na priv świadczy o tym, że szukasz atencji/ masz hipomanię / masz osobowość niedojrzała. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lily was here mała mi z tego forum też antyszczepionkowiec. Pamietam bo były tu takie tematy na forum. Generalnie rzecz ujmując nie mogę powiedzieć że ona bo może to zbieżność. Ale z tych informacji co tu mamy ja obstaje przy tym że to ta sama osoba ale mówię tylko za siebie. Trzeba być nieszczęśliwym żeby udawać że się nie jest sobą, brzydko  

19 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Niefajnie pojechałaś brum.brum-owi.

Równie dobrze tobie można napisać, że tworzenie przez ciebie pierdyliarda wątków oraz opisywanie z detalami prywatnego spotkania z kimś innym z tego forum na głównej, a nie na priv świadczy o tym, że szukasz atencji/ masz hipomanię / masz osobowość niedojrzała. 

A skąd wiesz że nie mam hipomanii jak verinia? Jak to udowodnisz, jesteśmy w Internecie

Mogę mieć hipo sama nie wiem co mam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi