Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak mój poziom witaminy D, przestałam brać tabletki gdy zrobiło się słonecznie i całkiem o tym zapomniałam. Mam jeszcze jeden test w szafce to może sobie zmierzę.

Słońce jest niezbędne do życia, ale może też zaszkodzić, jedno nie wyklucza drugiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja parę tygodni temu sobie spaliłem skórę na ramionach od słońca i mi schodziła :D Oczywiście niczym się nie nasmarowałem. Potem musiałem się pryskać kwasem pantotenowym czy jakoś tak.

Z kolei jak była zima dwa lata temu i 0 słońca, cały grudzień tylko chmury i szaro, to było tragedia. :D 

Wydaje mi się, że lato było krótkie w tym roku, teraz niby słońce daje, ale jakoś wiatr jest i tak chłodniej 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, lily was here napisał(a):

Tera pewnie nikt mi nie uwierzy 😛 ze wiedziałam ale coś z tym instagramem mi śmierdziało 🤭i powinnam sie domyslic po tym papierze foto.

ale jakos tak dostojnie piszesz 😜 

Impreza była która bloker zepsuł wiec zaprosiłam wszystkich na after na nerwice 😂

Normalnie piszę . Przecież chyba nie myślisz , że w życiu gadam tak , ja na Kafeterii ? Żabę kojarzę .

9 godzin temu, lily was here napisał(a):

Gdzie ten od tostów? Zażyczył sobie i spierdzielił.

Poszedłem spać na głodno . Wyrąbany jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Infinite Inanity napisał(a):

Normalnie piszę . Przecież chyba nie myślisz , że w życiu gadam tak , ja na Kafeterii ? Żabę kojarzę .

Poszedłem spać na głodno . Wyrąbany jestem

Nie wiem tutaj jakos tak powaznie okrągłymi zdaniami 😜 to mnie zmyliło. Ale domyśliłam sie (jednak nie po instagramie) ale ta dostojność mnie zmyliła 😜

11 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi też się wydaje, że słońce jest spoko, ale doktórka prawi co innego.

W teorii nie jest bo wysusza i niby nasila problemy skórne. Nigdy nie doświadczyłam tego nasilenia było lepiej i Ew powrot do punktu wyjścia, nie gorzej. Ale teraz już sie filtrami smaruje 

Od diety na szczęście nie mam tak zależnego stanu skory, trochę bym sie obawiała jej wygladu patrząc po tym co w siebie wrzucam 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja i Zosia wybieramy się chyba na terapię dla par :D Myślę, że wrócimy do siebie jednak i drugi ślub weźmiemy, hahah :D 

Fajną była żoną :P Już drugiej takiej graczki jak Zosia w tej gierce nie spotkam, dlatego zależy mi, by ratować to małżeństwo. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi