Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Szczerze? Na pewno depresja, głównie przez złe wspomnienia i że wszystko straciłem, co miałem.

Na pewno jakieś traumy też mam.

Nie leczysz się w żaden sposób a to co piszesz to Twoje wyobrażenie lub autodiagnoza. Jeżeli uważasz, że coś ci dolega to idzie się do lekarza i  bierze za siebie a nie gra w gry. Jak złamiesz nogę idziesz włożyć w gips i czekasz aż się zrośnie a potem rehablilitacja. Jak masz problem z głową idziesz do psychiatry i/lub psychologa aby sobie pomóc.

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

bo całe życie nienawidziłem wstawać rano do szkoły ;/

i praca Cię nudzi...zaiste problemy życiowe. Czasem jak mam rano wstać to szlag mnie trafia. Praca też dobija ale wolę to niż nocleg w lesie z dzikami.

14 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

mogłem sobie pograć w spokoju i nie musieć nigdzie wstawać to bylem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

Uzależnionym człowiekiem. Powinieneś się leczyć...

15 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Jest dla mnie miła i fajna :).

Fajnie, że macie wspólne zainteresowania. 

9 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No macie problem o to do mnie, że granie w grę mi sprawia radość i już atak ;/.

Nie widzisz, że próbuje ci wyjaśnić, że co innego grać po pracy w czasie wolnym a co innego grać non stop i żyć tylko tym. 

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Więc nie rozumiem o co masz problem, melodia do mnie.

Problem ty masz ale nie chcesz tego widzieć a co więcej uważasz, że jest w porządku a nie jest. Masz ponad 30 lat a zachowujesz się infantylnie.  Do tego rodzice cię może kochają ale co to za miłość.

16 minut temu, eRCe napisał(a):

O kurdę... No jakbym czytał siebie samego na Kafeterii w interakcji z Filipkiem... Co do kropki 😉

Zero dojrzałości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melodia wymagasz ode mnie, żebym żył jak normalny, a ja normalny nie jestem i nigdy nie będę, a leki tego nie zmienią. 

Ta gadka nie ma sensu w ogóle. 

Miłego tygodnia życzę ;). Ja uciekam zabijać smoki :D

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Melodia wymagasz ode mnie, żebym żył jak normalny, a ja normalny nie jestem i nigdy nie będę, a leki tego nie zmienią. 

Ta gadka nie ma sensu w ogóle. 

Wskazuję gdzie widzę problem. A ty masz jedynie wymówki i usprawiedliwienia. Skoro piszesz na forum psychologicznym o problemach z psychika to niestety ktoś to może zweryfikować bardzo szybko. 

Leć marnuj dalej życie... ;) Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Dość już życia na srafeteria zmarnowałem. 11 lat życia tam zmarnowałem.

Na pewno lepiej zabijać smoki niż pisać na srorum srafeteria, a tam tematy ciągle znikają, moderacja ma dość userów, a do tego bany i hejty, haha.

Dzięki. Wzajemnie powodzenia. Marnowanie życia jest super. Cieszę się, że mogę sobie na to pozwolić.

A do pracy pójdę, jeśli nie będe miał kasy na gierkę. Muszę płacić 60zł miesięcznie za subskrybcje. Ale nie martwię się.

W Anglii, gdzie mam pobyt legalny, to tydzieñ w kołchozie i mam subskrybcje na cały rok + nowy handheld ;). jak będzie trzeba iść do pracy, to pójdę.

Teraz mam wakacje i sobie odpoczywam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi