Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Jakie problemy?

Uciekam w trakcie zmiany na przykład. nie pojawiam się na następny dzień w pracy. Nie dogaduje się z innymi w pracy, np. menadżerami. 

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

To tak jak wielu z nas tu xd

Haha to nieźle xD. Miło to czytać. Wszędzie w sumie mnie tyrają za to w necie, bo przegryw nie ma pracy, a ja po prostu psychicznie sobie w robocie nie daje rady, a nie że leń itp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Uciekam w trakcie zmiany na przykład. nie pojawiam się na następny dzień w pracy. Nie dogaduje się z innymi w pracy, np. menadżerami. 

I pozwalają ci na to wszystko...najgorsze to oddalanie się od pracy lub nie przechodzenie. Chce tam pracować 🤔😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

I pozwalają ci na to wszystko...najgorsze to oddalanie się od pracy lub nie przechodzenie. Chce tam pracować 🤔😃

Nie pozwalają, ja od 11 lat jestem bezrobotny. Szkoły też nie mam. Wykształcenie gimnazjalne xd. Liceum nie ukończyłem, bo zamiast się uczyć, to grałem w gry na komputerze, a rok póżniej był psychiatryk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie pozwalają, ja od 11 lat jestem bezrobotny. Szkoły też nie mam. Wykształcenie gimnazjalne xd. Liceum nie ukończyłem, bo zamiast się uczyć, to grałem w gry na komputerze, a rok póżniej był psychiatryk.

Jesteś uzależniony. Z czego się utrzymujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Jesteś uzależniony. Z czego się utrzymujesz?

No ale to przyjemne uzależnienie. Mam fajnych przyjaciół w grze.

Rodzina mnie utrzymuje 😜

W Anglii sypiam w namiocie w lesie xD. Za darmo, ale mam karnet na pływalnie też, gdy tam jestem, to sobie chodzę na saune, jacuzzi albo basen. Może na silownie zaczne regularnie uczęszczać ;P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No ale to przyjemne uzależnienie. Mam fajnych przyjaciół w grze.

Bardzo przyjemne ale niestety nie pracujesz i nic wartościowego nie robisz z swoim  życiem. A co jeśli rodzina przestanie cię utrzymywać i w ogóle dziwie się, że ci pozwalają na taką beztroskę. Chyba, że masz orzeczenie o niepełnosprawności i nie możesz pracować. 

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ogólnie gram sobie w gierkę pisząc z ludzmi w internecie i pomaga mi to na depresję i smutek.

A masz depresję? Leczysz się??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Bardzo przyjemne ale niestety nie pracujesz i nic wartościowego nie robisz z swoim  życiem. A co jeśli rodzina przestanie cię utrzymywać i w ogóle dziwie się, że ci pozwalają na taką beztroskę. Chyba, że masz orzeczenie o niepełnosprawności i nie możesz pracować. 

A masz depresję? Leczysz się??

Mam to gdzieś. Mi się żyć nie chce, a co dopiero iść do pracy.

Depresje mam, pewnie. Cudem jakimś jeszcze żyje, bo myśli samoboojcze też miałem. Dla mnie wartościowe jest dbanie o zdrowie, a chodzenie do lasu grać w gry dla mnie super sprawa.

Nie martwię się o to co będzie, bo wiele lat jeszcze zanim mi rodzina umrze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi