Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dzisiaj zjadłeś?

Kataklizm

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

bardzo pyszne mango.

Polecam spróbować mango lotnicze jak będziesz miała okazję. Jest jeszcze lepsze niż zwykłe mango dostępne w sklepach :D niestety w chvj drogie :( 
Jeszcze jest ananas lotniczy ale przy nim ja przynajmniej nie wyczuwam różnicy.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Prince of darkness napisał(a):

Widzisz no co ja poradzę nie ma dla kogo. A jeść to ja lubię i widać to po mnie. Chociaż tak można sobie osłodzić smak życia 😄

To tym bardziej jak podzielcie na pół to wyjdzie na zdrowie 🤣

3 minuty temu, Prince of darkness napisał(a):

Widzisz no co ja poradzę nie ma dla kogo. A jeść to ja lubię i widać to po mnie. Chociaż tak można sobie osłodzić smak życia 😄

Tygrysi apetyt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

To tym bardziej jak podzielcie na pół to wyjdzie na zdrowie 🤣

Tygrysi apetyt

Chętnych nie ma, także sam muszę walczyć z ilością, a tygrysi apetyt tak jest tylko smak przez antybiotyk trochę stępiony trzeba przyostrzyć potrawy. Tylko jak skoro dla mnie pojęcie za ostre nie istnieje 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Catriona napisał(a):

Polecam spróbować mango lotnicze jak będziesz miała okazję. Jest jeszcze lepsze niż zwykłe mango dostępne w sklepach :D niestety w chvj drogie :( 

O to nie wiedziałam o istnieniu. Ale ja się w sumie nie znam na owocach 😛 rozróżniam jabłko banan i pomarańcza.

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mniam mniam i pomyśleć że gotujesz tylko sobie... 😜

wlasnie pryns, podziel się posiłkiem. Może na świniobicie nas zaprosi 😛

24 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja na kolacje dzisiaj sałatka typu cezar, pierś z kuraka w paski, sałata lodowa, ser feta, oliwki, pomidory, dressing jakiś jasny, ogórki małosolne i kiszone 😜razowy chleb z serem.

Jak panisko się odżywiasz tera. Babcia przygotowała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Catriona napisał(a):

Lotnicze mango? Lotnicze ananasy? A to przepraszam ma sie po nich jakieś wiatry czy o co chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś byłem agresywny i dużo się wydzierałem, a teraz mi mówi, że jestem spokojny i już nie krzyczę i w ogóle, i że inny człowiek jestem i nie wie, co mi się stało hah :D. Mówi, że to przez te antydepresanty, które brałem kilka lat temu przez 3 miechy.

A ja myślę, że to przez to, że mnie w zeszłym roku chwalili, jak gram na perkusji w jazz klubie, klawisz, że jestem amazing i the best, a ja nadal mam radochę, a jeszcze sobie w swoją ulubioną gierkę gram, chodzę nad wodę i już nie czuję depresji jak kiedyś, że chce się zabić, może dlatego jestem spokojny, bo zacząłem doceniać życie, które mam, mimo że wiele złych rzeczy zrobiłem i niejedno złego mnie spotkało, ale zdrowie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Lotnicze mango? Lotnicze ananasy? A to przepraszam ma sie po nich jakieś wiatry czy o co chodzi

Nie, chodzi o czas w jakim zostały zerwane z drzewka jako dojrzałe owoce i dostarczenie do kraju, w którym są sprzedawane. Większość mango, z tych dostępnych w sklepach, dojrzewa do końca w chłodniach a nie na drzewku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Catriona napisał(a):

Nie, chodzi o czas w jakim zostały zerwane z drzewka jako dojrzałe owoce i dostarczenie do kraju, w którym są sprzedawane. Większość mango, z tych dostępnych w sklepach, dojrzewa do końca w chłodniach a nie na drzewku. 

W sumie ma to sens. Ale się chyba nie spotkałem z takimi, albo nie zwracałem uwagi przez cene xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi